reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja kupiłam pojemniki podróżne, przelałam do nich szampon, żel do higieny, żel pod prysznic i płyn micelarny - podpisałam i gotowe 😉 Wszystkie po 100ml wiec zajmują bardzo mało miejsca w kosmetyczce

Też super pomysł 😊 a takie pojemniki znajdę w rossku? A płyn do higieny intymnej po porodzie to masz taki typu femina czy kupiłaś specjalny bez zapachu itd?

Apropo kosmetyków- kupiłam mini z rossmana - myślę że dobra opcja
Ja też mam mniejsze, płyn micelarny już miałam w wersji mini
Też super pomysł 😊 a takie pojemniki znajdę w rossku? A płyn do higieny intymnej po porodzie to masz taki typu femina czy kupiłaś specjalny bez zapachu itd?
Ja miałam tantum rosa na początku, bo się obawiałam że te zwykle będą podrażniać, wiec tylko to używałam 😁

Jop, ja kupowałam w rossmannie 😁 są z dozownikiem albo bez

Ja biorę na porodówkę swój Lactacyd oraz szare mydło 🤔

Jop, ja kupowałam w rossmannie 😁 są z dozownikiem albo bez

Ja biorę na porodówkę swój Lactacyd oraz szare mydło 🤔
Ja się bałam tam dotykać, bo byłam szyta, a chciałam żeby się zagoiło. Miałam wiec tantum rosa rozpuszczone w butelce i prysznic 🤣 więc przez jakiś tydzień albo i więcej (nie pamietam), tylko tantum rosa. A później dodatkowo octaniseptem 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry