No właśnie mi mój ginekolog polecił pić po skończonym 36 tcDziewczyny a słyszałyście coś o herbacie z liści malin? Zastanawiam się czy jest sens picia, czy coś daje odnośnie przyspieszenia porodu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie mi mój ginekolog polecił pić po skończonym 36 tcDziewczyny a słyszałyście coś o herbacie z liści malin? Zastanawiam się czy jest sens picia, czy coś daje odnośnie przyspieszenia porodu![]()
Hehe tak przy małym dziecku inaczej się nie da. Coś ty ja uważam że trzeba się ruszać w ciąży a trzymanie odkurzacza czy mopa nie jest jakieś uciążliwe. Fakt jakbym miała dźwigać odkurzacz latać z kablami to też bym zrezygnowała [emoji85][emoji85] męża dużo w domu nie ma więc jaki ja syf bym miała [emoji85][emoji85] ja odkurzam dół ok 60m a górę to raz w tygodniu.
No coś ty, na pewno tak nie jestJa w poniedziałek mam wizytę i mam szczerze nadzieje, że szyjka się skraca…. Bo ja wg zamierzeń lekarki nie mogę rodzic w styczniuUparła się i już przez tą cukrzycę. Coś mi się wydaje, że raczej chodzi o to, żeby mieć mnie z głowy na nowy rok…
No właśnie, a ja wolałabym uniknąć tego balonikaNo coś ty, na pewno tak nie jestPrzez cukrzyce to są normalne procedury, ze szybciej kładą na wywołanie…
Czy pomogłam wypełniając tylko dane dotyczące przebiegu ciąży? Poród tuż tuż, także na dwa czy trzy ost pytania nie odpowiedziałamPomoże ktoś w pisaniu pracy. Prosze bardzo o pomoc i wypelnienie tej ankiety.
![]()
Ankieta dotyczaca przebiegu ciąży i porodu
Szanowny Panie / Szanowna Pani, Prosimy o poświęcenie kilku minut na wypełnienie poniższej ankiety.www.survio.com
Pomoglas dzieki bardzoCzy pomogłam wypełniając tylko dane dotyczące przebiegu ciąży? Poród tuż tuż, także na dwa czy trzy ost pytania nie odpowiedziałam