Dziewczyny czy komuś drętwieją palce u rąk podczas snu, macie jakieś sposoby żeby sobie pomóc, u mnie prawie 35 tydz , ale drętwieją mi już od paru tygodni, dodam że nie puchnę, nie mam nigdzie obrzęków tylko te dretwienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy komuś drętwieją palce u rąk podczas snu, macie jakieś sposoby żeby sobie pomóc, u mnie prawie 35 tydz , ale drętwieją mi już od paru tygodni, dodam że nie puchnę, nie mam nigdzie obrzęków tylko te dretwienia
Ojj znam ten ból drętwienia rąk kilka razy w nocyMi drętwieją całe ręce, ja się staram spać tak żeby nie leżeć na ręce i często się przekręcać z boku na bok, co z dnia na dzień staje się trudniejszeewentualnie jeszcze spanie połowicznie na plecach i boku z poduszka, ale ja często mam wtedy duszności… jeszcze może pomoc jak wyżej głowę położysz. Grunt to aby nie doprowadzać do niedokrwienia rak czyli nie leżeć na nich, ratować się poduszkami i jakoś przecierpieć
![]()
Przy pierwszym dziecku kupiłam zwykła gruszkę do odciąganiaPytanie do dziewczyn, które już są mamami. Jaki laktator polecacie? Miałam nie kupować, ale coś mam przeczucie, że będzie u mnie problem z karmieniem.
A to prawda że nie każdy laktator pasuje do brodawek?(chodzi o rozmiar brodawek, czy trzeba mierzyć?)Przy pierwszym dziecku kupiłam zwykła gruszkę do odciąganiaprzy drugim miałam elektryczny, ale ostatecznie i tak go za bardzo nie używałam. Ja bym się wstrzymała z zakupem i zobaczyła jak będzie
![]()
Ja mam ręczny z Avent. Ciągnie jak głupiPytanie do dziewczyn, które już są mamami. Jaki laktator polecacie? Miałam nie kupować, ale coś mam przeczucie, że będzie u mnie problem z karmieniem.