Nie chodzi o masaż krocza a o masaż szyjki. Spokojnie to co innegoAni nie straszcie ze masaż krocza aż tak moze wszystko przyspieszyć xD ja ostatnio tez u fizjo uroginekologicznej miałam robiony i zamierzałam właśnie w domu stosować, podobno pomaga żeby nie pęknąć czy czasem chroni przez rozcięciem .. hmmm

styczniowe dzieci są bardziej pewne siebie, zaradne i przebojowe... Podobno
 styczniowe dzieci są bardziej pewne siebie, zaradne i przebojowe... Podobno  ważne aby zdrowe i silne
 ważne aby zdrowe i silne 
 zobaczymy czy coś się ruszy samo, czy będzie potrzebna kroplówka i czy zadziała...
 zobaczymy czy coś się ruszy samo, czy będzie potrzebna kroplówka i czy zadziała... . U mnie dopiero 35 tydz., jutro wizyta u lekarza. W związku z tym, że jesteście już pewnie przygotowane, a ja mam jeszcze ostatni ważny zakup, proszę powiedzcie jaki materac polecacie? Jest tego tyle..
. U mnie dopiero 35 tydz., jutro wizyta u lekarza. W związku z tym, że jesteście już pewnie przygotowane, a ja mam jeszcze ostatni ważny zakup, proszę powiedzcie jaki materac polecacie? Jest tego tyle.. Z opinii na internecie: Dobranocka firmy Hilding. Ale mam takie wrażenie, że to „tylko” pianka.
 Z opinii na internecie: Dobranocka firmy Hilding. Ale mam takie wrażenie, że to „tylko” pianka.