agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Tez bym chciała... bo już jestem niesamowicie zmęczona ta ciaza. Na ktg zapisał mi się aż jeden duży skutcz 90-100 ale drugiego nie było hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez bym chciała... bo już jestem niesamowicie zmęczona ta ciaza. Na ktg zapisał mi się aż jeden duży skutcz 90-100 ale drugiego nie było hehe
Ja też dzisiaj w szpitaluDziewczyny ja już w szpitalu. Dzisiaj badaniani jutro rano się dowiem kiedy CC. trzymajcie kciuki![]()
Ja mam termin na 16.01, wizytę mam zaplanowaną na czwartek, to będzie dwa tygodnie od ostatniej wizyty.Dziewczyny, a jak często odwiedzacie teraz swojego ginekologa? Ja mam wizytę w poniedziałek, termin na 15.01 i tak się zastanawiam jak jest na końcówce ciąży.
Od samego początku chodze do ginekologa co 2tyg + od 25tyg mam ktg i ktg co tydzieńDziewczyny, a jak często odwiedzacie teraz swojego ginekologa? Ja mam wizytę w poniedziałek, termin na 15.01 i tak się zastanawiam jak jest na końcówce ciąży.