agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Tez bym chciała... bo już jestem niesamowicie zmęczona ta ciaza. Na ktg zapisał mi się aż jeden duży skutcz 90-100 ale drugiego nie było hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez bym chciała... bo już jestem niesamowicie zmęczona ta ciaza. Na ktg zapisał mi się aż jeden duży skutcz 90-100 ale drugiego nie było hehe
Ja też dzisiaj w szpitaluDziewczyny ja już w szpitalu. Dzisiaj badaniani jutro rano się dowiem kiedy CC. trzymajcie kciuki![]()
Ja mam termin na 16.01, wizytę mam zaplanowaną na czwartek, to będzie dwa tygodnie od ostatniej wizyty.Dziewczyny, a jak często odwiedzacie teraz swojego ginekologa? Ja mam wizytę w poniedziałek, termin na 15.01 i tak się zastanawiam jak jest na końcówce ciąży.
Od samego początku chodze do ginekologa co 2tyg + od 25tyg mam ktg i ktg co tydzieńDziewczyny, a jak często odwiedzacie teraz swojego ginekologa? Ja mam wizytę w poniedziałek, termin na 15.01 i tak się zastanawiam jak jest na końcówce ciąży.