Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć. Wyszukałam powyższy wpis. Zaszczepilas się wtedy? Jak dzieciątko twoje się ma? Jak się czułas po szczepieniu?Dzisiaj ostatni raz ruszę wrażliwy temat, jakim jest szczepienie na Covid w ciąży. Dziewczyny planujecie się szczepić, bądź już to zrobiłyście? Czy Wasi lekarze prowadzący zachęcają Was do szczepienia się?
Ja mam szczepienie zaplanowane na dzisiaj wieczorem. Boję się strasznie o maluszka. Już sama nie wiem, które zło jest gorsze.
pozwolę sobie odpowiedzieć. Ja szczepilam się po 30tc i wszystko jest w jak najlepszym porządkuCześć. Wyszukałam powyższy wpis. Zaszczepilas się wtedy? Jak dzieciątko twoje się ma? Jak się czułas po szczepieniu?
*maluszkaBRAK RUTYNY. Czy Wasze maluszki mają stały „plan dnia”? Jedzą, śpią i bawią się o określonych porach? Czy raczej wszystko jest kwestią przypadku? Nam jedynie udało się wprowadzić stałą porę snu od 20-21 do 6-7. Nie ma płaczu. W nocy tylko karmienia i zmiana pieluszki. Natomiast w dzień, wszystko odbywa się codziennie inaczej. Martwię się, że to negatywnie wpływa na samopoczucie muszka.