Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć. Wyszukałam powyższy wpis. Zaszczepilas się wtedy? Jak dzieciątko twoje się ma? Jak się czułas po szczepieniu?Dzisiaj ostatni raz ruszę wrażliwy temat, jakim jest szczepienie na Covid w ciąży. Dziewczyny planujecie się szczepić, bądź już to zrobiłyście? Czy Wasi lekarze prowadzący zachęcają Was do szczepienia się?
Ja mam szczepienie zaplanowane na dzisiaj wieczorem. Boję się strasznie o maluszka. Już sama nie wiem, które zło jest gorsze.
pozwolę sobie odpowiedzieć. Ja szczepilam się po 30tc i wszystko jest w jak najlepszym porządkuCześć. Wyszukałam powyższy wpis. Zaszczepilas się wtedy? Jak dzieciątko twoje się ma? Jak się czułas po szczepieniu?
*maluszkaBRAK RUTYNY. Czy Wasze maluszki mają stały „plan dnia”? Jedzą, śpią i bawią się o określonych porach? Czy raczej wszystko jest kwestią przypadku? Nam jedynie udało się wprowadzić stałą porę snu od 20-21 do 6-7. Nie ma płaczu. W nocy tylko karmienia i zmiana pieluszki. Natomiast w dzień, wszystko odbywa się codziennie inaczej. Martwię się, że to negatywnie wpływa na samopoczucie muszka.