reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Wiecie co zastanawiałam się dzisiaj jak rozegrać sprawę tego progesteronu , bo tą receptę poprzednią wypisał mi lekarz całkowicie inny ... ciąże będzie prowadził mi mój doktor „śmieszek „ no i napisałam do niego z wynikami ( jak najbardziej można pisać jak się coś dzieje , on zawsze oddzwania ) nie dzwoniłam bo on pracuje na porodówce , do tego na NFZ w przychodni i prywatnie . I sobie myśle jak ja później mam z tych leków zejść ... No i napisałam ... minęła godzinka i dzwoni położna od niego z gabinetu i mi podaje kod do recepty na to co już mam , w tej samej dawcę ... ale mi ulżyło .. trafiłam chyba naprawdę na super lekarza ... czuje się bezpieczniej :)

Cześć dziewczyny ❤️ moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa 😛 dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40 😃 cała noc mi się jakieś bzdury śniły 🤣 mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na ❤️ ? 😍😍😍
Jak najbardziej ! Pęcherzyk na bank , a możemy zarodek 🥰

Ej dziewczyny, czy Was tez jeszcze boli czasem brzuch?? Mi idzie 6tydzien i co jakiś czas mnie pobolewa nie jako często ale jednak i jakoś tak czuje się z tym źle
Mnie boli codziennie, szczególnie wieczorem i w nocy. Ale jeśli ból nie jest silny to nie trzeba się zamartwiać. Macica się powiększa, rozkurcza i zmienia położenie.

Ja dziewczyny też mam taaaakie mdłości. Siedzę w pracy do 17, chyba nie wytrzymam. W taki dzień jak ten najchętniej poszłabym na L4.
U mnie jest o tyle niefajnie, że zatrudniona jestem na najniższą krajową i reszta do ręki, więc jak pójdę to będzie 100% ale od tej najniższej i cały czas się waham czy iść już czy jeszcze popracować.
Masło maślane, ale wiecie o co chodzi 😁 To przez te mdłości 🤦

Ja dziewczyny też mam taaaakie mdłości. Siedzę w pracy do 17, chyba nie wytrzymam. W taki dzień jak ten najchętniej poszłabym na L4.
U mnie jest o tyle niefajnie, że zatrudniona jestem na najniższą krajową i reszta do ręki, więc jak pójdę to będzie 100% ale od tej najniższej i cały czas się waham czy iść już czy jeszcze popracować.
Masło maślane, ale wiecie o co chodzi 😁 To przez te mdłości 🤦
Mam tak samo :( Ale prace mam stojąca i te mdłości mnie tak dobijają a pracuje jeszcze najczęściej 6 dni w tygodniu :( Ja zobaczę co mi lekarz powie za tydzień

Ooohhhh to mamy podobnie ! Ja dziś 5+4 😎 i objawy podobne , z córką było tak samo ... Wiozę pannę moją na zajęcia żeglarskie - w zeszłym tydzień wypadła z łódki do wody , mam nadzieje że spakowała sobie tym razem ciuchy na przebranie 🙈 i na 12 do pracy i tak do piątku ... później byle do środy i usg i mam nadzieje że będzie już L4 🤪
Jak ja wam wszystkim zazdroszczę L4 !!! 😔😔😔 Też chcę! :p

reklama
Do góry