Same for meDziewczyny, ile macie lat i czy będzie to Wasze pierwsze dziecko? Przepraszam jeśli taki temat pojawił się już wcześniej. Ja mam 30 lat i dwuletniego syna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same for meDziewczyny, ile macie lat i czy będzie to Wasze pierwsze dziecko? Przepraszam jeśli taki temat pojawił się już wcześniej. Ja mam 30 lat i dwuletniego syna
samopoczucie ok tylko piersi mało co się nie urwą i nie eksploduja i brzuch pobolewa jak na okresHej, gratulacje i spokojnej zdrowej ciąży życzęco do wizyty to chyba nie ma po co wcześniej iść, bo zapewne nic nie byłoby widać
jak samopoczucie ?
![]()
GratulujęHej dziewczyny. Będę chyba dinozaurem na tym forum))). 42 lata, pierwsza ciąża , IVF. Jestem teraz w tyg 5+4, a pierwsze USG mam 26/05.
U mnie również 24, a to akurat moje imieniny, więc jesli zobaczę, że maleństwo urosło przez te dwa tyg to będzie najlepszy prezentJa mam 24.05 USG ale to blisko więc tez jak wszystko dobrze będę traktować jako prezent![]()
Hmm? Czy masz na myśli usg między 11 a 13 tc wraz z testem podwójnym pappa?A czy któraś z Was będzie robiła usg na wczesne wykrywanie wad płodu? Dr dała mi ulotkę i zachęca do zrobienia podstawowego usg dla spokoju. Wiem, że jest zalecane kobietom od 35 roku życia.
A czy któraś z Was będzie robiła usg na wczesne wykrywanie wad płodu? Dr dała mi ulotkę i zachęca do zrobienia podstawowego usg dla spokoju. Wiem, że jest zalecane kobietom od 35 roku życia.