Mona.lisa
Fanka BB :)
Jasne, odezwę się. Chociaż mam okazje podejrzeć znowu dzidzieDaj znać. Pewnie dostaniesz heparynę.
Swoją drogą diabetolog coś podejrzewała kierując mnie na te badanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, odezwę się. Chociaż mam okazje podejrzeć znowu dzidzieDaj znać. Pewnie dostaniesz heparynę.
To są trudne i indywidualne decyzje, ja ponieważ idę po pewnie doradziłabym Ci to samo, ale to indywidualna decyzja. Ja np. nie biegałam sprawdzać przyrostów bety bo bardzo mnie to stresowało, a innych uspokaja. Masz jeszcze czas, żeby się zastanowić.Wiecie co dziewczyny , mam dylemat czy robić dodatkowe usg prenatalne ... w pierwszej ciąży nic dodatkowego nie robiłam poza podstawowymi badaniami ..
Jasne, odezwę się. Chociaż mam okazje podejrzeć znowu dzidzie)
Swoją drogą diabetolog coś podejrzewała kierując mnie na te badanie.
Oj już się przygotowałam hahah hemoglobina glikowana i te sprawy zrobioneA to Matej Cię przemagluje też![]()
Oj już się przygotowałam hahah hemoglobina glikowana i te sprawy zrobione![]()
Jak dla niego mogę do końca jak wyniki będą spoko. Ale po pierwszy trymestrze odstawienie, po tygodniu krzywa i będziemy myśleć co dalej.A gin coś wspominał do kiety masz brać metę?
Witam. U mnie termin z obliczeń 22 styczeń.
To będzie już 4 poród. 3 poprzednie naturalne. Pierwszy byl ciężki, drugi szybki, trzeci niełatwy bo 7 lat różnicy a teraz bedzie 3 lata różnicy.
Są tu mamy wielodzietne ?
Pozdrawiam
Karina
Wiecie co dziewczyny , mam dylemat czy robić dodatkowe usg prenatalne ... w pierwszej ciąży nic dodatkowego nie robiłam poza podstawowymi badaniami ..
SłyszałamJa nie będę robić chyba że ginekologg coś nasunie. W 1 ciąży mówił że nie ma co jeżeli na usg wszystko jest ok, bo jak widzi wątpliwości to od razu wysyła. On jest dosyć dokładny w usg więc mu ufam
Słyszałamprowadził ciąże mojej dobrej znajomej - była bardzo zadowolona . Mój Pan Marek też wydaje mi się bardzo dokładny wiec też raczej nie będę nic robić ponad to , chyba ze coś wzbudzi jego wątpliwość ... ale cały czas jest gdzieś jakieś „ ale „ muszę wytrzymać do kolejnej wizyty , jak zobaczę więcej na usg to się jeszcze bardziej wycisze - chociaż mój mąż mówi że jestem o wiele spokojniejsza już teraz niz na początku
![]()