reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Będzie dobrze dziewczyny! Trzymam za Was mocno kciuki! Wydaje mi się, że te głupie sny co mamy to przypadłość ciążowa, mózg chyba pracuje bardziej intensywnie. [emoji85]
Dziękuję, u mnie dziś znacznie lepiej niż wczoraj nerwy zeszły po wczorajszej wizycie i nawet mdłości mam mniejsze bo i temperatura bardziej łaskawa.

reklama
Hej dziewczyny, trzymajcie się dobrych myśli :) Życzę samych dobrych nowin dziś ☺️
Relaksacja, którą poleca @quchasia to super sprawa, podobnie jak spokojna joga. Nie uwierzyłam, póki nie sprawdziłam, wszystkie napięcia odchodzą już po pierwszej sesji.

U mnie noc ciężka ze względu na upał i piersi dokuczały, słabo spałam. A teraz pada deszcz, jest chłodno i ciemno jak w nocy, a ja piję kawę i piersi nie bolą, co za ironia 😂

Cześć, mam termin na 7 stycznia 2022 i we wtorek badania prenatalne. Ogromnie się cieszę że mogłam dołączyć do grupy
witaj;)

@airyfairy to sie zgralysmy z tymi piersiami dzis w nocy. Przekrecejac sie z boku na bok budzil mnie bol.. jeszcze mi w drugiej ciazy wyszedl ogon piersi. Nigdy o tym nie slyszlalam i myslalam, ze cos zlego sie dzieje. A tu pod pacha rozwija sie jakby odnoga piersi. I to miejsce meeeega boli, bardziej niz cala piers;(

Dziewczyny, macie już poduszki ciążowe?? Nie wiecie, którą lepiej wybrać? Jakiś za duży jest wybór i nie wiem która lepsza 🤪 Czy najtańsze są ok czy jednak coś droższego trzeba kupować :confused:
Poduszka-ciazowa-do-karmienia-dla-kobiet-w-ciazy.jpg

witaj;)

@airyfairy to sie zgralysmy z tymi piersiami dzis w nocy. Przekrecejac sie z boku na bok budzil mnie bol.. jeszcze mi w drugiej ciazy wyszedl ogon piersi. Nigdy o tym nie slyszlalam i myslalam, ze cos zlego sie dzieje. A tu pod pacha rozwija sie jakby odnoga piersi. I to miejsce meeeega boli, bardziej niz cala piers;(
O kurczę, też nigdy o tym nie słyszałam! 😮 Co można z tym zrobić?
Ja z kolei mam łagodnego guza tuż pod brodawką, i jeszcze zanim byłam w ciąży lekarz dał mi znać, że muszę go obserwować, bo w ciąży może rosnąć. Póki co na szczęście cisza i nic nie boli, ale może być ciekawie :)

Dziewczyny, macie już poduszki ciążowe?? Nie wiecie, którą lepiej wybrać? Jakiś za duży jest wybór i nie wiem która lepsza 🤪 Czy najtańsze są ok czy jednak coś droższego trzeba kupować :confused:
Zobacz załącznik 1286844
ja mialam wczesniej taka zwykla i nie narzekalam. Tez musze sie rozejrzec i kupic;)

O kurczę, też nigdy o tym nie słyszałam! 😮 Co można z tym zrobić?
Ja z kolei mam łagodnego guza tuż pod brodawką, i jeszcze zanim byłam w ciąży lekarz dał mi znać, że muszę go obserwować, bo w ciąży może rosnąć. Póki co na szczęście cisza i nic nie boli, ale może być ciekawie :)
nic sie na to nie poradzi.. wczesniej mialam tabletki, zeby mnie tak nie bolalo, ale teraz w ciazy juz ich nie biore.
Kolezanka tez miala guzka w ciazy, ale na szczęście jej nie rosl. Trzymam kciuki, zeby u Ciebie tez bylo spokojnie;*

Zobacz załącznik 1286844
Ja poczekam na większy brzucho, ale będę szukać takiej z lepszym wypełnieniem, żeby nie wygniotła się za szybko. To moje główne kryterium :) Kształt to kwestia osobistych preferencji i budowy :) Te w kształcie 6 albo C pasują mi najbardziej.

reklama
Do góry