Monmaj
Fanka BB :)
I jak się czujesz w tym 5 tygodniu? Masz jakieś skurcze podbrzusza? Bo ja czasem w ciągu dnia mam takie jakby ciągnięcie nie raz dość bolesne.Nie pamiętam czy podawałam. Termin porodu 12.01 a wizyta 31.05. dziś z aplikacji 5+1.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak się czujesz w tym 5 tygodniu? Masz jakieś skurcze podbrzusza? Bo ja czasem w ciągu dnia mam takie jakby ciągnięcie nie raz dość bolesne.Nie pamiętam czy podawałam. Termin porodu 12.01 a wizyta 31.05. dziś z aplikacji 5+1.
Przepraszam, że się Wam tu wtrącam, chciałam tylko napisać, że zaglądam tutaj na bieżąco i jestem z Tobą kochanaPrzepraszam dziewczyny za treść moich wiadomości tak odmiennych od waszych bardzo dobrych. Nie chcę wprowadzać tu zamieszania i grozy, w tak pięknym czaaie dla Was ale wiem też, ze warto dokończyć wątek bo wiele ktorych czytałam nie mialy zakończenia i trudno bylo poukładać swoje wątpliwości. Obiecuje, ze tylko dokończę co u mnie wynikło z calej sytuacji i na tym zakończę a Wy dbajcie o siebie.
Ja mam to samo 4+5,jak mnie złapie to muszę się zatrzymać i pooddychać,żadnych plamien.Wizyta dopiero 27.05Ja mam tak niemal od początku, ból momentami silny okresowy że muszę sobie pooddychać i przechodzi. Wszystko tam się rozciąga i widocznie nie każda kobieta tak samo to odczuwa ale to jest normalne![]()
Jesteśmy z Tobą .Bede dawac znac...
Nie chodzę prywatnie bylam na nfz.
Beta ostatnia 1434 czy cos, nie ma spadku narazie, ani bolu ani krwawien. Jutro bedzie 7 tydz, takzs ja tez już 7 tyg chodzę prawdopodobnie z cp. Pewnie w tym jajniku okaze sie ta cp. Jutro z rana smigam do szpitala, niech mnie badaja i podejmują szybką decyzję. Będę was informować , dziekuje za wsparcie.
HejkaTo i ja się z Wami przywitam.
Pierwsze dwie krechy 14.05 w 28dc.
Dzisiejszy wynik bety 31dc 287Progesteron 23,66.
Termin wg kalkulatora 22.01.2023
Pozdrawiam![]()
Hej o to superHejkato masz taki termin jak ja
Czy masz jakieś dolegliwości?
Piersi także tkliwe,a skurcze podbrzusza kilka razy dziennie,raz mocniejsze raz słabsze,ale to chyba dla tego że macica się rozciąga.Wizyte mam 27.05,beta HCG robiłam dwa razy w 26dc 70.50 oraz w 28dc 285.58 i chyba już nie będę robić tylko poczekam do wizyty,a Ty?Hej o to superPóki co tylko piersi pobolewają raz mniej raz bardziej
czasami delikatnie pobolewa podbrzusze. A u Ciebie jakie dolegliwości?
Jestem trochę przerażonaPiersi także tkliwe,a skurcze podbrzusza kilka razy dziennie,raz mocniejsze raz słabsze,ale to chyba dla tego że macica się rozciąga.Wizyte mam 27.05,beta HCG robiłam dwa razy w 26dc 70.50 oraz w 28dc 285.58 i chyba już nie będę robić tylko poczekam do wizyty,a Ty?