Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, czy myślałyście już o grupie zamkniętej? Wiadomo, jeszcze wcześnie i pewnie nas tu przybędzie ale z doświadczenia z lipcowymi mamami 2021 wiem, że fajnie jest się przenieść na grupę zamknięta. Będziemy wrzucać wyniki badań, zdjęcia usg, zdjęcia dzieci. Poza tym fajne znajomości się z tego robią.
ja też idę od czerwca. Ja po prostu tylko w pracy nie mam mdłości, ale opadłam z siłDziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj pierwsze usgfakt dopiero o 18:15 ale już się doczekać nie mogę
obym usłyszała dobre wieści
Póki co to walczę z
mdli mnie cały czas… czy jem czy nie zjeść nie mogę nic a brzuch chce ciagle… pamietam jak jakiś czas temu pisałam ze nie mam objawów a chciałabym mieć no to mam
Napewno idę za zwolnienie od czerwca bo nie jestem w stanie pracować i jeździć tyle w aucie…
Współczuje, mnie narazie mdłości omijają a dzisiaj 7+6 wiec liczę ze juz nie zaznam ich w tej ciążyDziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj pierwsze usgfakt dopiero o 18:15 ale już się doczekać nie mogę
Póki co to walczę z
mdli mnie cały czas… czy jem czy nie zjeść nie mogę nic a brzuch chce ciagle… pamietam jak jakiś czas temu pisałam ze nie mam objawów a chciałabym mieć no to mam
Napewno idę za zwolnienie od czerwca bo nie jestem w stanie pracować i jeździć tyle w aucie…
KciukiDziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj pierwsze usgfakt dopiero o 18:15 ale już się doczekać nie mogę
Póki co to walczę z
nie jesteś sama . Ja muszę się mocnooo mobilizować do czegokolwiek. Kompletnie opadłam z siłWspółczuje, mnie narazie mdłości omijają a dzisiaj 7+6 wiec liczę ze juz nie zaznam ich w tej ciąży
Za to dziewczyny mam takie zawroty głowy, czasami czuje się jakbym miała helikopter w głowie :/
W sobotę mamy roczek synka, imprezka. Na 12 osób a ja tak nie mam siły juz jakoś sprzątać w mieszkaniu a co dopiero gotowaćdobrze ze chociaż tort zamówiłam bo tez miałam w planach robić sama :/ znowu nestem ciagle zmęczona mimo ze jeszcze kilka dni temu czułam się super
![]()
Właśnie siedzę na kanapie i staram się nie zasnąć a mały ogląda bajki. Oczywiście wyrzuty sumienia aż palą mnie od środka ale nawet nie mam siły ruszyć palcem u nogi. Czy któraś tez mierzy sie z takim skrajnym wyczerpaniem, czy jestem zupełnie sama ? :/
Trzymam kciuki mocno, ja tez zaczynam się stresować jutro o 14.Dziewczyny trzymajcie kciuki dzisiaj pierwsze usgfakt dopiero o 18:15 ale już się doczekać nie mogę
Póki co to walczę z
Zmęczenie u mnie włącza się koło 15. Kontaktuje, ale mam takiego lenia że nie chce mi się nawet wstać siku. O 17 codziennie kończę pracę, wiec dwie godziny muszę jakoś znosić… wracam do domu i nawet nie mam siły robić obiadu czy posprzątać.Współczuje, mnie narazie mdłości omijają a dzisiaj 7+6 wiec liczę ze juz nie zaznam ich w tej ciąży
Za to dziewczyny mam takie zawroty głowy, czasami czuje się jakbym miała helikopter w głowie :/
W sobotę mamy roczek synka, imprezka. Na 12 osób a ja tak nie mam siły juz jakoś sprzątać w mieszkaniu a co dopiero gotowaćdobrze ze chociaż tort zamówiłam bo tez miałam w planach robić sama :/ znowu nestem ciagle zmęczona mimo ze jeszcze kilka dni temu czułam się super
Właśnie siedzę na kanapie i staram się nie zasnąć a mały ogląda bajki. Oczywiście wyrzuty sumienia aż palą mnie od środka ale nawet nie mam siły ruszyć palcem u nogi. Czy któraś tez mierzy sie z takim skrajnym wyczerpaniem, czy jestem zupełnie sama ? :/