Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A właśnie mi się przypomniało, że kiedyś czytałam żeby nie aplikować luteiny aplikatorem w ciąży.... że niby lepiej palcem. Nie brałam nigdy to specem nie jestem, ale może doczytaj w wujku google?Ja też dzisiaj cała w panice. Wstałam koło 5 poszłam do toalety, wszystko było okej dużo żółto białego śluzu. Koło 8 włożyłam luteinę aplikatorem i coś mnie jakby uszczypnelo. Od kilku dni mam zaparcia i koło 11 poszłam do toalety, strasznie się męczyłam i przy podcieraniu było trochę śluzu z taką brudna krwią. Po dwóch poronieniach myślę o najgorszym![]()
Dzisiaj byłam zrobić z niecierpliwości i teraz ciągle czekam na wynikMyśle, że spokojnie poczekaj do wizytyja przy becie około 2000 mam pęcherzyk 0,92 i było ciałko żółte (wizyta 2 dni temu, beta robiona wczoraj dlatego pisze około). Jak Cię uspokoi możesz powtórzyć bete i porównasz sobie wynik z tamtego tygodnia na kalkulatorze online.
![]()
a może po prostu jelitowka. Teraz szaleje wiec może gdzieś załapałaś.Mnie dzisiaj dopadła jakąś biegunka i też zaraz milion czarnych myśli...niestety to silniejsze ode mnie .... Tak chyba ma Duzo dziewczyn po przejściach. mam nadzieję że rewolucje jelitowe to skutek stresu jutrzejszą komunia syna.