Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nigdy nie miałam żadnego zabiegu, operacji i nie byłam w szpitalu, więc może to głupie, ale mnie przerażają te wszystkie medyczne kwestie. Wszystko co w taki niekontrolowany sposób będzie się działo z moim ciałem… na razie sana nie wiem na ile się cieszę, a na ile się bojeCześć, ja wiem od kilku dni, w przyszłym tygodniu idę do lekarza. Wychodzi termin na koniec stycznia. Pierwsza ciąża, bez żadnych historii, bo widzę, że wiele z Was ma dużo przeżyć za sobą. Ja długo sama nie wiedziałam, czy chce dzieci czy nie, ale zegar tyka więc presja i myślenie, że albo teraz albo wcale. Na razie nie mam żadnych objawów poza brakiem miesiączki i pozytywnym testem, na którym wyszła od razu gruba i wyraźna kreska. Póki co martwie się jak będę się czuła i czy dam radę… no zobaczymy. Powodzenia dla Was wszystkich
U nas tez pierwszy prawnuk.U nas też będzie pierwszy wnuk a nawet pierwszy prawnukpowiedzieliśmy zaraz po tym jak sami się dowiedzieliśmy chociaż mieszkamy sami. Często rozmawiam z moją mamą i z teściową w sumie też mam bardzo dobry kontakt i nie chcieliśmy tego ukrywać. Nieważne co się wydarzy to chcieliśmy, żeby wiedzieli.
Dobrze, że z fasolką wszystko dobrzeByłam dzisiaj na IP, bo pojawiło się brązowe plamienie. Zarodek jest crl=2,8 mm, żadnego krwiaka ani nic. Niewiadomo co plami. Mam utrzymać dupka. Wziernik czysty.
No u mnie kilka smug się pojawiło. Trochę mnie martwi to crl wydaje mi się niskie jak na 5,6 według OM (cykle 29dniowe, owulacja 16 dnia cyklu)Dobrze, że z fasolką wszystko dobrzeteż miałam raz brązowe plamienie, ale bardzo skąpe i jednorazowe, dlatego nie sprawdzałam tego u lekarza, czekam cierpliwie na wizytę, choć nie powiem nawet takie małe plamienie i odrazu człowiek zaczyna się bardziej martwić.
![]()
Luzik, u mnie na wizycie było 3.3mm wg lekarza 6+0. Wg owulacji 6+1.No u mnie kilka smug się pojawiło. Trochę mnie martwi to crl wydaje mi się niskie jak na 5,6 według OM (cykle 29dniowe, owulacja 16 dnia cyklu)
Właśnie wpisałam w kalkulator i teoretycznie by się zgadzało z terminem owulacji (5,4). Nie, serca jeszcze nie stwierdziłaLuzik, u mnie na wizycie było 3.3mm wg lekarza 6+0. Wg owulacji 6+1.
Było już widoczne serduszko?
Pewnie na dniach się pojawi.Właśnie wpisałam w kalkulator i teoretycznie by się zgadzało z terminem owulacji (5,4). Nie, serca jeszcze nie stwierdziła![]()