MartaMarkry
Fanka BB :)
pueria uno. Polecam wejść na pan tabletka i wybrać po analizie składów. Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 29 popularnych suplementów diety. - Pan TabletkaDziewczyny, jakie witaminy ciazowe bierzecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pueria uno. Polecam wejść na pan tabletka i wybrać po analizie składów. Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 29 popularnych suplementów diety. - Pan TabletkaDziewczyny, jakie witaminy ciazowe bierzecie?
takZrobiłam dzisiaj betę po 72 u i wzrosła o 330% to ok?progesteron też wzrósł o 6 jednostek...
Serduszka może jeszcze nie być, ja idę 5tc sprawdzić czy dobrze się zagnieździło, nie wytrzymam dłużejCześć. Też chciałabym dołączyć!
32 lata, pierwsza ciąża (nie licząc biochemicznej). Dziś termin miesiączki i na teście bardzo, bardzo wyraźna kreska.owulacja była 19 kwietnia. To mój pierwszy cykl na metforminie, po roku starań.
Planuje za tydzień sprawdzić przyrost bety, wizytę u gina od dawna mam umówioną na 18 maja, o ile dobrze liczę to będzie 6 tydzień. Nie za wcześnie?
U mnie w 5+6 serduszko już biło wiec myśle ze duża szansa ze u Ciebie tez już będzieCześć. Też chciałabym dołączyć!
32 lata, pierwsza ciąża (nie licząc biochemicznej). Dziś termin miesiączki i na teście bardzo, bardzo wyraźna kreska.owulacja była 19 kwietnia. To mój pierwszy cykl na metforminie, po roku starań.
Planuje za tydzień sprawdzić przyrost bety, wizytę u gina od dawna mam umówioną na 18 maja, o ile dobrze liczę to będzie 6 tydzień. Nie za wcześnie?
O szybko, fajnieU mnie w 5+6 serduszko już biło wiec myśle ze duża szansa ze u Ciebie tez już będzie![]()