Invicta
Fanka BB :)
Jeeejuuu taaak ja tez mam nos zatkany od w sumie początku ciąży ciagle smarkamOoooo, zdecydowanie tak! Myślałam, że się przeziębiłam albo coś w tym klimacie. U mnie jeszcze w dodatku zatkany noc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeeejuuu taaak ja tez mam nos zatkany od w sumie początku ciąży ciagle smarkamOoooo, zdecydowanie tak! Myślałam, że się przeziębiłam albo coś w tym klimacie. U mnie jeszcze w dodatku zatkany noc![]()
Bardzo miło i sympatycznieHeeej u mnie dzisiaj 7+2 także jesteśmy w podobnym terminierozgość się u nas miło jest
![]()
Mi ginekolog nie podała konkretnego terminu porodu tylko ze początek stycznia.Tak czas leci...na kiedy masz kochana termin? Bo mi gin tydzień temu podała 8+6 a wg apki dziś mam 8+4....ostatni okres 26.03....cykle 35-40 dni....nie wiem...mam nadzieję że urodze w styczniu
Żadnych skutków ubocznych. Nawet skończone studia wyższeDziewczyny wlasnie widzę ze jest Was kilka z końca grudnia. Możecie sje podzielić swoimi opiniami właśnie urodzin w grudniu? Odczuwalyscie zwłaszcza jak byłyście małe jakieś skutki? Moja mama jest tez z końca grudnia i ona mówiła ze nie przypomina sobie jakiś większych trudności tylko żal jej było mieć urodziny na samym końcu roku![]()
Popieram w 100%. Mnie również nigdy to nie przeszkadzalo, a i miesiąc co do rozwoju czy nauki i nadganiania nie mial nic do rzeczy, ja się wręcz cieszyłam,że kończenie klasy czy matura i egzaminy szybxisj były za mną przy wyobrażeniu ze mogłabym je pisać z rocznikiem niżej gdybym miała być styczniową następnego rokuJa jestem z grudnia i dodatkowo jeszcze mega wcześniak ale na żadnych etapie nie odstawiłam rozwojowo od rówieśników czy to fizycznie czy intelektualnie czy emocjonalnie. Nie czułam też się pokrzywdzona że zawsze wszędzie byłam najmłodsza, pamiętam tylko że moja przyjaciółka była z czerwca i robiła urodziny na ogrodzie a ja nie miałam jak przy grudniowej aurzea obecnie wręcz uważam to za atut i sie cieszę że jestem z końca roku.