Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może chce, żeby ktoś innym okiem spojrzał dla pewności. Ja będę płacić po 250 za usg prenatalne, a pappy tak jak pisałam nie zamierzam robić, ale wiem, że wiele osób się na to decyduje. Dla mnie usg prenatalne są ważne, bo wiele wad i problemów można w obecnych czasach z powodzeniem leczyć jeszcze w trakcie ciąży. Wykonuje się np. operacje wewnątrzmaciczne w przypadku rozszczepu kręgosłupa czy przepukliny przeponowej, co znacząco poprawia rokowania i funkcjonowanie dziecka.Ja się dzisiaj zapisałam na prenatalne do poznania. Koszt 400 zł plus pappa 184 zł. Nie wiem czy mam to robić czy nie. Będę jeszcze na wizycie przed to sie musze zapytać mojego lekarza. I tez właśnie on niby też robi badania prenatalne ale mnie wysyła do innego.
Ja planuje robić USG i pappa. Harmony odpuszczam.Może chce, żeby ktoś innym okiem spojrzał dla pewności. Ja będę płacić po 250 za usg prenatalne, a pappy tak jak pisałam nie zamierzam robić, ale wiem, że wiele osób się na to decyduje. Dla mnie usg prenatalne są ważne, bo wiele wad i problemów można w obecnych czasach z powodzeniem leczyć jeszcze w trakcie ciąży. Wykonuje się np. operacje wewnątrzmaciczne w przypadku rozszczepu kręgosłupa czy przepukliny przeponowej, co znacząco poprawia rokowania i funkcjonowanie dziecka.
Dostałam 2x luteinę 100 lekarce się noe podoba ze spada a tym bardziej ze u mnie zawsze problemy z progesteronem były pierwsza ciąża tylko dzięki luteinie bo nawet dzidzi nie miało się gdzie zagnieździć7 maja miałam progesteron 28, dwa dni później 31. 25 maja poczułam, że mniej bolą mnie piersi i żeby się uspokoić pojechałam kolejnego dnia zbadać progesteron - spadł do 10,90brałam od początku ciąży 2x1 duphaston. Od razu jak otrzymałam wyniki pojechałam do lekarza teraz biorę 2x1 duphaston, 1x crinone i jeden raz dziennie zastrzyk z progrsteronem. W sobotę mam wizytę i im bliżej tym bardziej się jej boję chociaż już chciałabym mieć ją za sobą. Powodzenia na wizycie.
U mnie to samoMąż się ze mnie śmieje, że wyglądam jak kuleczka. 2 miesiąc ale brzuch zaczęło mi wybijać... Nie wiem, to normalne?
A dokąd zapisałaś się do Poznania? Ja jestem załamana bo mój lokalny ginekolog z certyfikatem w okresie moich prenatalnych ma zaplanowany urlop. I muszę postawić na Poznań a nie znam tam w ogóle lekarzy....Ja się dzisiaj zapisałam na prenatalne do poznania. Koszt 400 zł plus pappa 184 zł. Nie wiem czy mam to robić czy nie. Będę jeszcze na wizycie przed to sie musze zapytać mojego lekarza. I tez właśnie on niby też robi badania prenatalne ale mnie wysyła do innego.