Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A któryś konkretny lekarz zwrócił Twoja uwagę? Zaintrygowałaś mnie - rozważam przepisanie się.Jazrobiłam lekkie rozeznanie i na moje najlepiej robić w pre medi care....tani nie są....ale wyspecjalizowani w prenatalnych...ja będę tam uderzać
![]()
Ja pie..Wiecie co jestem zazenowana. Mój lekarz na NFZ mnie dzisiaj po godzinach przyjął.... Okazuje się że akcja serca 168 a nie byle jaka jak powiedzieli wczoraj w szpitalu, kosmowka się nie odkleja w żadnym miejscu, krwiak jest jeden 1,4 cm a nie 2 krwiaki po 2,5 cm. Doktor kazał tylko włączyć acard 150mg X1....... Mam w sobie zal do lekarki z wczoraj że szpitala.....
o kurcze. Dobrze że to dzisiaj jeszcze sprawdzilasWiecie co jestem zazenowana. Mój lekarz na NFZ mnie dzisiaj po godzinach przyjął.... Okazuje się że akcja serca 168 a nie byle jaka jak powiedzieli wczoraj w szpitalu, kosmowka się nie odkleja w żadnym miejscu, krwiak jest jeden 1,4 cm a nie 2 krwiaki po 2,5 cm. Doktor kazał tylko włączyć acard 150mg X1....... Mam w sobie zal do lekarki z wczoraj że szpitala.....
Ja mam 2 dni różnicy z OM 24.01 a z usg 22.01Cześć dziewczyny. Melduje się po wizycie. Na szczęście z maluchem wszystko ok, ale niestety mam jakiegoś krwiaka, stąd krwawienie.Dostałam luteinę.
Fasolka mierzy 0,56 cm i wychodzi tylko 1 dzień różnicy pomiędzy terminem porodu z OM (23.01.), a tym z USG (24.01.).
Dzięki za słowa wsparcia.![]()
Nie sprawdzałam lekarzy...na "znany lekarz" można sprawdzić...chociaż z opiniami też jestem ostrożnaA któryś konkretny lekarz zwrócił Twoja uwagę? Zaintrygowałaś mnie - rozważam przepisanie się.
Zadzwoniłam tam i cudem znalazla Pani w rejestracji terminNie sprawdzałam lekarzy...na "znany lekarz" można sprawdzić...chociaż z opiniami też jestem ostrożna![]()
Ja ostatnio miałam tylko pęcherzyk 0.84 bez zarodka i ciałka. Lekarz mówił, że wszystko ok i czekamy do kolejnej wizyty.Hej. Doczekałam się wyników drugiej bety. Co ciekawe labolatorium gdy zadzwoniłam po 4 dniach, powiedziało mi że dopiero zostało wysłane i że jeszcze czekać ma wyniki 2-3 dni. Trochę to dziwne, ale ważne że beta ok.
21.05 miałam 445
28.05 7770
Według bety wychodzi ten 6 tydzień i jednak martwi sam pęcherzyk ciążowy 0.86 cm a brak ciałka i zarodka.. A kolejne badanie dopiero za 2 tygodnie i muszę uzbroić się w cierpliwość, tak samo jak na wyniki tej drugiej bety![]()