Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paracetamol albo Apap są bezpieczneBól głowy w 1 trymestrze,bierzecie jakąś tabletkę?
Dzięki za odpowiedź, głowa mi pęka dzisiaj od samego ranaParacetamol albo Apap są bezpieczne
Ja już trzeci dzień jestem na paracetamolu tak boli ząb ale mam nadzieję dzisiaj już jakiś dentysta mi pomoże![]()
Wiem o co chodziDzięki za odpowiedź, głowa mi pęka dzisiaj od samego rana![]()
Dokładnie,a mam wrażenie że stres przed kolejną wizytą mi się zaczyna.Wiem o co chodzi
Są dni, że bez przeciwbólowego nie da się funkcjonować
Mnie pakowała siostra...po informacji na wizycie kontrolnej czułam zupełne odcięcie od rzeczywistości. Nie potrafiłam się skupić.Dużo sił! To psychicznie i fizycznie bardzo trudny,stresujący i bolesny czas. Może teraz zupełnie w to nie wierzysz, ale po powrocie do domu...po upływie kilku dni jest lepiej.Łączę się w bólu bo wiem co teraz czujesz bo sama przechodzę przez to samowłaśnie pakuję torbę do szpitala jutro czeka mnie zabieg
![]()
Ja miałam tabletki na wywołanie podane koło 15 godziny w dniu przyjęcia...poroniłam między 19/20h. Kolejnego dnia rano usg...I o 12h łyżeczkowanie,bo niestety się nie wyczyściło.Szczerze współczuję. Wszystko się ułoży choć dziś na to nie wygląda. Podejrzewam, że zabieg będziesz miała dopiero po 3 dniach, ja tak miałam. Chyba, że w innych szpitalach jest inaczej. Trzymaj się i pamiętaj, że będzie dobrze. Trzymam kciuki i ściskam
Mam pytanko jeszcze odnośnie infekcji...w nocy miałam gorączkę 38 stopni, teraz temp spadła do 37,6...w razie podejrzenia infekcji gdzie należy się zgłosić na sor w szpitalu w którym leżałam czy do lekarza prowadzącego?Zabieg mialam 15 lutego, 2 tygodnie krwawiłam po a później cały marzec byłam na antybiotykach bo miałam infekcje. W kwietniu dostałam pierwszego okresu po poronieniu, ale owulacja była wtedy kiedy powinna wiec cykl został w normie. Nie wiem jak teraz będzie u mnie ale wierzę, że się uda i jestem pewna, że u Ciebie także.
Emocje są normalne, daj im pracować, daj sobie czas na przeżycie straty. Masz prawo do smutku, złości i łez. Daj sobie czuć ale postaraj się nie zatrzymywać na tym bólu. Najgorzej jak się o tym nie mówi i tłumi emocje. Sama zajęłam się mężem i rodzicami a później nie umiałam sobie poradzić. Teraz jest lepiej. U Ciebie też będzie, jestem o tym przekonana.