N
Natalia...
Gość
Nooo....czyli dobre te wyniki mamy nie?Ja mam przeciwciała różyczki 262,70 akurat wczoraj wyniki odebrałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo....czyli dobre te wyniki mamy nie?Ja mam przeciwciała różyczki 262,70 akurat wczoraj wyniki odebrałam
Na ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobićmiałam na ospę, cytomegalię i różyczkę. Również mam przeciwciała.
*kiłęNa ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobić![]()
A które przeciwciała masz? IgG czy IgM? Bo to IgM wskazują na aktywną chorobęNa ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobić![]()
na kiłę i HIV też robiłam. W zasadzie mam już wszystkie zrobione na 1 trymestr. Łącznie na trombofilie, ale to też lekarz kazałNa ospę i cytomegalię nie robiłam....ale mój poszalał i na kołe i HIV kazał mi zrobić![]()
Tak ale mam przeciwciała IgG , a IgM 0,37 czyli wynik ujemnyNooo....czyli dobre te wyniki mamy nie?
IgGA które przeciwciała masz? IgG czy IgM? Bo to IgM wskazują na aktywną chorobę