Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarzem nie jestem, ale moim zdaniem bardzo ładny progesteron. Nie brałabym żadnych leków bez wskazań lekarza.Żadnych negatywnych objawów nie masz?Byłam jeszcze dziś na becie i progesteronie bo miałam wykupiony voucher w labo i o ile beta przyrasta ładnie chyba to nie wiem czy progesteron nie jest jednak niski.
Beta z 4.05 - 269,36
Beta z 6.05 - 769,58
Progesteron z 02.05 -22,40
Progesteron z 6.05 - 23,20
Ktoś się zna na progesteronie? Mam w razie co kupiony duphaston ale nie wiem czy brać czy jest w porządku. Ginekolog na urlopie do środy.
Nie, żadnych plamien. W dole ciągnie ale nie zwijam się z bolu absolutnie.Lekarzem nie jestem, ale moim zdaniem bardzo ładny progesteron. Nie brałabym żadnych leków bez wskazań lekarza.Żadnych negatywnych objawów nie masz?
Wg mojego gina prog powyżej 20 to bardzo ładny wynikByłam jeszcze dziś na becie i progesteronie bo miałam wykupiony voucher w labo i o ile beta przyrasta ładnie chyba to nie wiem czy progesteron nie jest jednak niski.
Beta z 4.05 - 269,36
Beta z 6.05 - 769,58
Progesteron z 02.05 -22,40
Progesteron z 6.05 - 23,20
Ktoś się zna na progesteronie? Mam w razie co kupiony duphaston ale nie wiem czy brać czy jest w porządku. Ginekolog na urlopie do środy.
Bardzo mnie uspokoiłas, koleżanka mi mówiła że miała grubo powyżej 30 i że mój to mało trochęWg mojego gina prog powyżej 20 to bardzo ładny wynikmi wzrósł od 15,50 do 18 przy becie 178 i dostałam luteinę ale to przez wcześniejsze biochemy, ogólnie mówił że wynik jest dobry
No ja bym się nie sugerowała tym co miała koleżanka tylko tym co powie lekarzBardzo mnie uspokoiłam, koleżanka mi mówiła że miała grubo powyżej 30 i że mój to mało trochę