Kinga_89
Fanka BB :)
Ja mooooze się skuszę na detektor ale po wizycieTrzymam kciuki, zleci szybciutko.
My dzisiaj już patrzymy detektory tętna, bo nie wytrzymam miesiąc bez żadnych wieści.![]()
Trochę się tego detektora boje bo wiem ze będę panikować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mooooze się skuszę na detektor ale po wizycieTrzymam kciuki, zleci szybciutko.
My dzisiaj już patrzymy detektory tętna, bo nie wytrzymam miesiąc bez żadnych wieści.![]()
Ja mam 8+5 i tez juz delikatnie się zaokraglilam,a byłam bardzo szczupła.Około 9 tygodnia. Teraz jestem w 11+2 i już naprawdę widać![]()
Ja też się dopisujeProszę o dopisanie
A jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości po skończonym 8tc?cześć,
ja się dopiero z Wami witam - do tej pory tylko Was czytałam incognito, ale czytam wątek od początku - dziś mija mi pełne 8 tygodni ciąży (pierwsza ciąża, w pierwszym cyklu starań- dużo emocji) , termin na 23 stycznia
Proszę o dopisanie mnie do prywatnego wątku bo dużo daje mi czytanie Was![]()
Będę mierzyć zobaczymy co to wyjdzie.Bo po jedynym wyniku może nie umiał nic sensownego powiedzieć![]()
Cześć, dziewczyny, witam Was wszystkie po raz pierwszy na tym forumno to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:
@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.
Poproszę o dopisanieno to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:
@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.
7 tydzien ale to druga ciążaDziewczyny, a w którym tygodniu Wy zauważyłyście zaokrąglony brzuszek ?![]()
Ja wam miałam pisać ze taki weekend cudowny był i super się czułam a tu dzisiaj gorączka mdłości i biegunka… nie wiem skąd ta gorączka… oczywiście ja panikara boje się najgorszego ale może czymś się zatrulam po prostu…Cześć dziewczyny, też się dzisiaj kiepsko czujecie? Chyba przez pogodę mam niskie ciśnienie i kołatanie serca... Dodatkowo chyba się delikatnie odwodniłam. Możecie mnie dodać do wątku.