Kinga_89
Fanka BB :)
Ja mooooze się skuszę na detektor ale po wizycieTrzymam kciuki, zleci szybciutko.
My dzisiaj już patrzymy detektory tętna, bo nie wytrzymam miesiąc bez żadnych wieści.![]()
Trochę się tego detektora boje bo wiem ze będę panikować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mooooze się skuszę na detektor ale po wizycieTrzymam kciuki, zleci szybciutko.
My dzisiaj już patrzymy detektory tętna, bo nie wytrzymam miesiąc bez żadnych wieści.![]()
Ja mam 8+5 i tez juz delikatnie się zaokraglilam,a byłam bardzo szczupła.Około 9 tygodnia. Teraz jestem w 11+2 i już naprawdę widać![]()
Ja też się dopisujeProszę o dopisanie
A jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości po skończonym 8tc?cześć,
ja się dopiero z Wami witam - do tej pory tylko Was czytałam incognito, ale czytam wątek od początku - dziś mija mi pełne 8 tygodni ciąży (pierwsza ciąża, w pierwszym cyklu starań- dużo emocji) , termin na 23 stycznia
Proszę o dopisanie mnie do prywatnego wątku bo dużo daje mi czytanie Was![]()
Będę mierzyć zobaczymy co to wyjdzie.Bo po jedynym wyniku może nie umiał nic sensownego powiedzieć![]()
Cześć, dziewczyny, witam Was wszystkie po raz pierwszy na tym forumno to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:
@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.
Poproszę o dopisanieno to proponuję zacząć powoli tworzyć listę dziewczyn na prywatny wątek bo to też trochę trwa:
@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
Kolejność oczywiście przypadkowa, użytkowniczki wypisałam z powiadomień i z wpisów z ostatnich dwóch dni.
Kogo nie wypisałam (albo jeżeli kogoś wpisałam niepotrzebnie)- proszę o zacytowanie tej wiadomości i informację.
7 tydzien ale to druga ciążaDziewczyny, a w którym tygodniu Wy zauważyłyście zaokrąglony brzuszek ?![]()
Ja wam miałam pisać ze taki weekend cudowny był i super się czułam a tu dzisiaj gorączka mdłości i biegunka… nie wiem skąd ta gorączka… oczywiście ja panikara boje się najgorszego ale może czymś się zatrulam po prostu…Cześć dziewczyny, też się dzisiaj kiepsko czujecie? Chyba przez pogodę mam niskie ciśnienie i kołatanie serca... Dodatkowo chyba się delikatnie odwodniłam. Możecie mnie dodać do wątku.