Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi znów śnił się synHej dziewczyny
Mi się druga noc pod rząd śniło ze będzie córcia chociaż w głębi serca czuje od samego początku ze syn
Może to córcia z pierwszej poronionej ciąży odwiedza mnie we snach bo chce powiedzieć ze wszystko będzie dobrze
Miłego dnia![]()
Mi tez wszystko mówi że będzie chłopiecA mi znów śnił się synMało tego zmieniałam mu pieluszkę i był mega obkupciany
Pamiętam w ciąży z synem tydzień przed USG, na którym gin wypatrzył płeć śniło mi się to USG. Dokładnie z taką diagnozą, że to synTakże powoli przestaję mieć złudzenia, że może będę miała córcie. Przeczucia i sny sprowadziły mnie do pionu
![]()
Żeby dodać chociaz randomowe avatary, bo po nich najszybciej się kojarzy. Chciałabym tez, żebyśmy w zamkniętym wątku, skoro będzie tam dużo prywaty, byli aktywni a nie „szpiegowali”, co inni wrzucają, a sami nie napisali chociaż jednego posta.Hej,
po wczorajszych zgłoszeniach przesyłam zaktualizowaną listę osób chętnych do wątku prywatnego.
@Fifonka
@Lillyworld
@Anis28
@Czihori
@natinatkanati
@becia.25
@xdorotaa
@Madlein
@KB02
@Magsie
@Natalia...
@Tenni
@duszyczka
@Monmaj
@Moonstone
@Katigger
@agulla84
@stella33
@Alexisima
@Kinga_89
@Kamilad
@Edytak166
@Totylkokasia
@Invicta
@Kapozi
@olguuu
@Serduszkowa1988
@Olga089
@Ada199079
@majal87
@Caroline24
@Jaktomarta
@Marcepanka096
@Blueberry94
@Tynka_toja
@Jula19
@Moska1
@Niecierpliwa233
@Monusia
@Monmaj
@Ermengerda
@Elmirka91
Mam nadzieję, że dziewczyny, które wczoraj się ujawniły będą aktywnymi użytkowniczkami.
Tradycyjnie w przypadku braków na liście proszę o cytowanie tej wiadomości, będzie mi łatwiej. Wczoraj kilka osób zignorowało tą prośbę i tylko przypadkiem wpadło mi w oko, że też chciały się dopisać.
Słuchajcie, jest teraz długi weekend, będzie sporo czasu na forum. Może ustalimy sobie, że 20 czerwca zamykam tą listę i wysyłam prośbę o utworzenie wątku prywatnego?
I druga prośba przede wszystkim do osób z doświadczeniem babyboomforumowym- na niektórych wątkach są jakieś zasady, np propo udzielania się, albo przedstawiania itd. Macie jakieś propozycje? sugestie?
mnie raz się śniło ale nie będę tu pisac całego snu bo był po prostu mega dziwny. W każdym razie snila mi się dziewczynkaA ja kompletnie nie mam przeczucia XD ale dla mnie to wszystko jest jakieś abstrakcyjne
ja mam zmniejszona dawke dupka z 3 na 2 razy dziennie.Mi tez wszystko mówi że będzie chłopiec
Pamiętam, że w drugiej ciąży do prawie 30 tyg słyszałam od różnych ginekologów że dziewczynka, a tu nagle okazało się że chlopiec...a też od początku czułam że kolejny chłopak
Ja dzisiaj drugi dzień ze zmniejszona dawka luteiny od 13 tyg mam całkiem odstawic ...
A to mi się śniło, ze myslalam o swojej ciąży i myslalam o niej jako o chłopaku, ale nie traktuje tego w kategoriach przeczuć. Czy będzie Serafin czy Oliwka ważne żeby zdrowe byłomnie raz się śniło ale nie będę tu pisac całego snu bo był po prostu mega dziwny. W każdym razie snila mi się dziewczynka.
Ja mam luteinę z 2*2 na 2*1 a dupka z 3*1 do 2*1ja mam zmniejszona dawke dupka z 3 na 2 razy dziennie.