roki3
Fanka BB :)
Robię naleśniki z mąki orkiszowej i płakać mi się chce. Nie wiem czemu... Mój pierwszy obiad bez nudności.
To smacznego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robię naleśniki z mąki orkiszowej i płakać mi się chce. Nie wiem czemu... Mój pierwszy obiad bez nudności.
podzielę się z WamiTo smacznegoZjedz ile wlezie
![]()
Dzięki, takich to nie jadłam jeszcze, hahahapodzielę się z Wami
Brakuje mi ostrego sosu i mięsa mielonego do tego![]()
Tak czuje. Jednego dnia przechodzi, kolejnego znowu. U mnie dzisiaj 12+0Dziewczyny czujecie w podbrzuszu kłucie mnie dzis cały dzień jakby mi ktos szpilkę w brzuch dawał masakra
Chciałabym być na etapie 12 tygodnia u mnie dopiero 8+3 powoli się ciągnieTak czuje. Jednego dnia przechodzi, kolejnego znowu. U mnie dzisiaj 12+0
Ja także mam,męczy okropnie,już sama nie wiem co mam jeść.Oszukuje się owocami,ale to na chwile.I na dodatek mam okropmne pragnienie jedzenia ciagke bym coś jadla takie Gastro mam masakra jak sobie z tym radzicie tylko myske o jedzeniu
Zazdroszczę Wam, że macie taki apetyt, ja wręcz odwrotnie... a chciałabym już jeść normalnieJa także mam,męczy okropnie,już sama nie wiem co mam jeść.Oszukuje się owocami,ale to na chwile.