duszyczka
Aktywna w BB
Ja tez nie pijam ale się zdarzyłoNie pije raczej toniku, ale nie wiedzialam. Dobrze ze mowisz!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez nie pijam ale się zdarzyłoNie pije raczej toniku, ale nie wiedzialam. Dobrze ze mowisz!
Super a która to ciąża jeśli można zapytaćA mi dzisiaj brzuszek wywaliło konkretnie14+0Zobacz załącznik 1418527
PierwszaSuper a która to ciąża jeśli można zapytać![]()
Hej, w grupach nie tyle chodzi o miesiąc urodzenia, ile o zżytą grupę dziewczyn. Nie bez powodu grupa, która została założona jest grupą prywatną. Mamy na niej też dziewczyny z końcówki grudnia. Myślę, że jeżeli od początku byłaś na lutówkach to tam będzie lepiej- znacie się już.Jeżeli mogę to poproszę.o dołączenie do prywatnego wątku![]()
Dołączyłam tydzień temu że względu na strach po strach poprzednich ciąż. Czekałam do 1 usg zanim gdziekolwiek dolacze.Hej, w grupach nie tyle chodzi o miesiąc urodzenia, ile o zżytą grupę dziewczyn. Nie bez powodu grupa, która została założona jest grupą prywatną. Mamy na niej też dziewczyny z końcówki grudnia. Myślę, że jeżeli od początku byłaś na lutówkach to tam będzie lepiej- znacie się już.![]()
Chyba część tu jie wchodzi ale część obserwuje oba wątki ;D ja nie jestem moderatorem więc ciężko mi się wypowiedzieć jak to wyglądaCzesc dziewczyny :-)
Mozna dolaczyc?
Ten watek jest jeszcze aktywny czy mam szukac gdzie indziej:-)?