Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To taka sama sytuacja jak u mnieJa po prenetralnychpojechałam na luzie nie stresowałam się. Czułam że będzie wszystko dobrze i że będzie dziewczynka. z om na 1 lutego a z usg 29/30 stycznia. Maluszek 5.8 cm . 180 tętno. Przeziernosc 1.3 kosc nosową widoczna , serduszko, nerki , pęcherz wszystko idealnie No i prawdopodobnie 3 córcia się szykuje choć mój ma nadzieję że coś tam urosnie. To moja 6 ciaza będzie 3 poród.
Cześć! Jestem właśnie po założeniu szwu i też mam termin na styczeń. Trzymam kciuki za zabieg! Mam nadzieję, że jakoś dotrwamy do szczęśliwego końcaJuż jestem po. Na szczęście niepotrzebne były moje stresy. Ale kto wie ten zrozumiewszystko wyglada ładnie, dzieć rozwija się prawidłowo. 8 sierpnia mam mieć zakładany szew ze względu na moją niewydolną szyjkę.
Cześć! Jestem właśnie po założeniu szwu i też mam termin na styczeń. Trzymam kciuki za zabieg! Mam nadzieję, że jakoś dotrwamy do szczęśliwego końca![]()