Ja zauważyłam, że szybciej łapię zadyszkę i oraz częściej drętwieją mi na chwilę ręce. Nie robię nic ciężkiego, np. ubieram piżamę, wstaje do toalety, wracam...i dysze jak stara babcia ;p przekręcanie się w nocy to już większa operacja logistyczna - muszę się do tego zebrać ;p
Poza tym maluch baaaardzo dużo się rusza...praktycznie to cały czas brzuch mi faluje... dzień i noc....Jak mam już dość, to bujam się trochę na boki, mały chyba zasypia i mam tak z godzinkę spokoju. Ale jak się nie rusza za długo to już sama tykam brzuch, żeby się poruszał ;p no nie dogodzisz ;D
Już zaczynam zaraz 3trymestr (dziś 26+5) i ciągle mam na coś ochotę;D nie wymyślam, że ogórki z nutellą - ale co chwilę szukam jedzenia po szafkach gryząc już jakiegoś paluszka albo owocka ;p
Zrobiła mi się bardzo sucha skóra, na plecach mi schodziła jak po zbyt mocnym opalaniu. Staram się dużo pić, nawilżać balsamami, ale na twarzy, najbardziej widać, że jestem taka wysuszona ;( najgorzej z ustami, cały czas warstwa jakiegoś natłuszczacza i tak wyglądają tragicznie.
Jutro wizyta ;D jestem bardzo ciekawa ile już waży bo brzuch coraz większy i cięższy się robi..i mam też nadzieję, że tym razem się nie schowa bardzo głęboko i da sobie zrobić ładne zdjęcie 3 albo 4D ;D chciałabym zobaczyć coś innego niż klejnoty rodzinne, których się nie wstydzi;p