Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj biorę się za torbe!Mam łóżeczko. Muszę jeszcze torbę spakować.
Chodzi o jedzenie już po porodzie, jak leżysz na sali poporodowej, przyjeżdżasz do szpitala np. o 13:00 a dostaniesz śniadanie dopiero na następny dzień. Po ogromnym wysiłku porodu i osłabieniu głód to nic fajnego (a szpitalne jedzenie zazwyczaj jest ohydne). Koleżanka zabrała sobie tylko batonik i aż jej było słabo z głodu jak czekała wiele godzin na godzinę wydawania posiłków w szpitalu.Mi też wyszla spora walizka, a jeszcze wszystkiego nie spakowałamkurcze mi polozna w szkole rodzenia mówiła, ze podczas porodu jest zakaz przyjmowania stałych pokarmów, bo istnieje ryzyko wymiotów. Stad rady z czekolada i żelkami, bo po chwili nie ma ich w żołądku. Skąd masz info, ze warto miec cos więcej?
Faktycznie spora dziewczynaCześć dziewczynybyłam na wizycie u mojej ginekolog. Mała już waży 3 kg i jest większa o te 2 tygodnie. Skurcze już mam ale nieregularne. Na ktg nic nie wyszło ale jest bardzo nisko ułożona główką. Następna wizyta 22 grudzień i mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać do tej daty
![]()