wielomatka
Fanka BB :)
Idżiti - gratuluję! Ważne, że wszystko dobrze się skończyło 
Mnie strasznie kręgosłup dokucza, gdyby nie to to byłoby całkiem nieźle.
Mnie strasznie kręgosłup dokucza, gdyby nie to to byłoby całkiem nieźle.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja takie spinanie to miałam cały miesiąc przed porodemDziewczyny, jak się u was zaczynał poród, jakie były takie pierwsze, pierwsze objawy? W nocy miałam około 5 razy bardzo silne kłucie po lewej dolnej stronie brzucha. Szczególnie w momencie kiedy próbowałam się trochę poprawić, myślałam, że to może z powodu brzuszka, jest duży i ciągnie, a ja za mocno się kręciłam. Teraz od rana łapią mnie ciągle bóle całego brzucha na dole, ale nie tak silne jak w nocy, pojawiają się szczególnie przy podnoszeniu z krzesła i kiedy chodzę, stoję, brzuch się napina i robi mocno twardy.
To moja pierwsza ciąża, nie wiem kompletnie czego się spodziewać, niby pełno jest opisów jak rozpoznać poród czy to w książkach, czy internecie, ale na własnej skórze jeszcze nigdy nie przeżyłam i boję się, aby nie przegapić. Jak choruję to zawsze normalnie funkcjonuje, póki nie zmierzę temperatury, a tam szok, bo już urosło do 39więc jestem świadoma, że teraz też mogę sobie wmawiać, że nic się nie dzieje, a co do czego z moimi predyspozycjami zorientuje się dopiero jak już będzie zaawansowana akcja
![]()
u mnie śluzu jest od dwóch tygodni mnóstwo, ale to chyba przez infekcje. Czekamy dalej, dobrze by było, aby czop odchodził z krwią, to wtedy poznam, że to coś innegoJa takie spinanie to miałam cały miesiąc przed porodemteż nie wiedziałam czego się spodziewać ale jak zobaczyłam większą ilość śluzu z domieszką krwi to domyśliłam się że to czop i wtedy już na spokojnie sobie czekałam co dalej
![]()