Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj, cudownieWłaśnie jestem po wizycie wszystko dobrze bobas rośnie![]()
CudneA oto zdjecie
nie mam takiej potrzeby aby być anonimowa więc spokojnieCudnejedli mogę zasugerować to chyba Twoje imię i nazwisko są na zdjęciu z USG, wiec jedli chcesz pozostać anonimowa to albo usuń albo zamarz
![]()
Ja nie miałam ale polecamJa już mam wyniki badań, wszystko w normie, niekiedy lekkie odchyly ale raczej mało istotne i np. delikatnie zawyzone pH moczu, to się raczej nie martwięresztę zostawię dla lekarza do interpretacji.. A mam pytanie czy bylyscie/miałyście zalecenie aby umówić się do stomatologa?
No ja chyba musze się wybrać, bo coś mnie pobolewa czasem jeden ząb, ale to tylko jak coś niefortunnie ugryzę, ale mimo wszystko lepiej sprawdzić terazJa nie miałam ale polecamwarto też pójść w ramach NFZ bo kobietom w ciąży przysługuje np wypełnienie światłoutwardzalne
To lepiej idź żeby się kanałowym nie skończyłoNo ja chyba musze się wybrać, bo coś mnie pobolewa czasem jeden ząb, ale to tylko jak coś niefortunnie ugryzę, ale mimo wszystko lepiej sprawdzić terazJezu.. ja to na NFZ nie pamiętam kiedy u dentysty byłam
![]()
O nie tego jeszcze nie doświadczyłam i chyba nie jestem zainteresowanaTo lepiej idź żeby się kanałowym nie skończyło![]()
Ogólnie mówi się, że trzeba przed ciążą naprawić zęby, bo chore zęby mogą źle wpłynąć na rozwój płodu.Ja już mam wyniki badań, wszystko w normie, niekiedy lekkie odchyly ale raczej mało istotne i np. delikatnie zawyzone pH moczu, to się raczej nie martwięresztę zostawię dla lekarza do interpretacji.. A mam pytanie czy bylyscie/miałyście zalecenie aby umówić się do stomatologa?
What? Ale super, nie wiedziałamJa nie miałam ale polecamwarto też pójść w ramach NFZ bo kobietom w ciąży przysługuje np wypełnienie światłoutwardzalne
Ja na nfz też nie pamiętam kiedy byłam ostatnio u stomatologa... Ale musze poszukać jakiegoś dobrego na nfz i się umówić, podkreślę, że jestem w ciąży i może termin będzie szybciejNo ja chyba musze się wybrać, bo coś mnie pobolewa czasem jeden ząb, ale to tylko jak coś niefortunnie ugryzę, ale mimo wszystko lepiej sprawdzić terazJezu.. ja to na NFZ nie pamiętam kiedy u dentysty byłam
![]()
No ja niestety sobie zaniedbałam tak dwa zęby. W poprzedniej ciąży dwa zęby mi się popsuły i ja do dzisiaj nic z nimi nie zrobiłam, to są zęby górne, siódemka i ósemka i mam w nich duże dziury i po jednej ściance nie mam bo się ukruszyły... Nie jem wgl na tamtej stronie, bo jak coś tam wejdzie to boli, ale same od siebie nie bolą, dlatego zwlekałam. A teraz jak zaszłam w ciążę to muszę je koniecznie naprawić...To lepiej idź żeby się kanałowym nie skończyło![]()