Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli jak mam skończone 27 lat a ostatnia miesiaczka w kwietniu to M czyli chłopak? Dobrze rozumiem to?Ale czekaj. Ty nie skończyłaś dopiero teraz w maju 35 lat?
Bo jak tak to przecież w ciąże zaszłaś w marcu - więc chłopak (patrzymy tylko na lata skończone, nie rocznikowe 34 lata - 3 miesiąc = M)
Zobacz załącznik 1533143
Czyli jak mam skończone 27 lat a ostatnia miesiaczka w kwietniu to M czyli chłopak? Dobrze rozumiem to?Bo już się pogubilam
Ciekawe czy się sprawdzi, ja kiedyś słyszałam że kobieta to czuję jaka płeć, ale ja nie miałam w pierwszej ciąży i teraz też nie mam czegoś takiego.. serio może jakaś inna jestem, ale nie czuję tego totalnieCzyli chłopiec!A poważnie to ja też nie wierzę, ale trzecia identyczna jak druga, więc też obstawiam chłopca
![]()
To jestem bardzo ciekawa czy się sprawdzi, mi wszystko jedno ale mąż to wiadomo syna by chciał terazRaczej tak![]()
To zależy bo jak miesiączka się zacznie pod koniec miesiąca to poczęcie nastąpi w kolejnymCzyli jak mam skończone 27 lat a ostatnia miesiaczka w kwietniu to M czyli chłopak? Dobrze rozumiem to?Bo już się pogubilam
A to akurat miałam 3.04 więc raczej niemożliwe że w maju poczęcie byłoTo zależy bo jak miesiączka się zacznie pod koniec miesiąca to poczęcie nastąpi w kolejnym![]()
Ja już po wizyciewszystko dobrze, bąbel ma już 2 cm