Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja co prawda już dawno ale jak się umawiałam do T.Roszkowskiego i tam nie było problemu z terminem, ale on bierze 500zł za prenatalne te pierwsze, a potem 550złwięc może dlatego
Może to taki kryzys 10 tygodnia bo u mnie to samoCzasem trzeba sobie ponarzekać ..
Ja niestety łącze się w bólu, bo u mnie zaraz 10 tydzień, a z Mdłościami i samopoczuciem jest coraz gorzej .. mam dokładnie podobnie jak Ty i bywają takie dni, że jestem totalnie wykluczona z życia
Mam wrażenie, że wszystko smakuje tak samo, albo nie smakuje wcale
Nie mam ochoty, ani zachcianek totalnie na nic
A w pracy niestety nie są zbyt łaskawi … i wyrozumiali na całą sytuacje ..
Ale tłumacze sobie tak jak Ty, że styczniowy śliczny skarb wszystko wynagrodzi![]()
normalnie poprawiłabym sobie nastrój ugotowaniem czegoś pyszniutkiegoMoże to taki kryzys 10 tygodnia bo u mnie to samoDo tego nastrój najgorszy od poczatku ciąży…
Ja teraz nie wyobrażam sobie innego lekarza serio. On stwierdził poprzednie poronienie i wykazał na usg coś co miało później potwierdzenie w szpitalu, a w takim medi to jakaś porażka i lekarze od usg i lekarze prowadzący…Ja tez chciałam u niego prowadzić ale jakoś terminy mi nie odpowiadały![]()
Tak szczerze to u dr. Lipy standardowa wizyta prywatnie w jego klinice 250 zł na wizycie jest usg w cenie i omówienie wizyty. Co do prenatalnych to szczerze nie wiemWszędzie w Warszawie![]()
Bożu ja zagubiona ostatnio tylko podczytuje i wybiórczo odpowiadamJa już po. I moje sny były prorocze. Będzie chłopiec. Wszystko jest ok. Kość nosowa i przezierności karkowa w normie a oto pamiątkowe zdjęcia. Tylko datę wczorajsza wpisal.
Boże dziewczyny ja z kolei na początku tragedia do 7 tyg, dziś mamy 8+5 a ja jak młoda BożkaCzasem trzeba sobie ponarzekać ..
Ja niestety łącze się w bólu, bo u mnie zaraz 10 tydzień, a z Mdłościami i samopoczuciem jest coraz gorzej .. mam dokładnie podobnie jak Ty i bywają takie dni, że jestem totalnie wykluczona z życia
Mam wrażenie, że wszystko smakuje tak samo, albo nie smakuje wcale
Nie mam ochoty, ani zachcianek totalnie na nic
A w pracy niestety nie są zbyt łaskawi … i wyrozumiali na całą sytuacje ..
Ale tłumacze sobie tak jak Ty, że styczniowy śliczny skarb wszystko wynagrodzi![]()