Ronine
Zaciekawiona BB
Mi gin przy gorączce zalecił 1g na dobę.A wiesz jakie można dawkowanie? Czekam co mi ginekolog napisze, jeśli odpisze mi dziś w ogole? Niestety na wypisie z SORu nie dostałam info ile paracetamolu mogę brać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi gin przy gorączce zalecił 1g na dobę.A wiesz jakie można dawkowanie? Czekam co mi ginekolog napisze, jeśli odpisze mi dziś w ogole? Niestety na wypisie z SORu nie dostałam info ile paracetamolu mogę brać.
Ja ostatnio bezpośrednio po ostatnim stosunku miałam śluz zabarwiony na różowo. Ale to była bardzo mała ilość, widoczne różowe kropeczki przy podcieraniu. Gin mówił, ze tak może się zdarzyć bo wszystko bardziej wrażliwe. Mimo to od tej pory daruje sobie współżycie, bo niezłe się wystraszyłam. Może w drugim trymestrze będę spokojniejsza i znów spróbujemy.Hej dziewczynywybaczcie , ze się nie odzywałam . Ostatnio mam bardzo intensywny czas w pracy
jutro idę na badania krwi a w przyszłym tygodniu wizyta u lekarza. Ogólnie dziś rano dostałam plamienia i trochę panikuje. Czy to możliwe , ze to po stosunku ? Czy powinnam się martwić ?
no u mnie troszkę więcej bo został ślad na bieliźnie i dodatkowo przy podcieraniu tez. Strasznie się denerwujeJa ostatnio bezpośrednio po ostatnim stosunku miałam śluz zabarwiony na różowo. Ale to była bardzo mała ilość, widoczne różowe kropeczki przy podcieraniu. Gin mówił, ze tak może się zdarzyć bo wszystko bardziej wrażliwe. Mimo to od tej pory daruje sobie współżycie, bo niezłe się wystraszyłam. Może w drugim trymestrze będę spokojniejsza i znów spróbujemy.
MożliweHej dziewczynywybaczcie , ze się nie odzywałam . Ostatnio mam bardzo intensywny czas w pracy
jutro idę na badania krwi a w przyszłym tygodniu wizyta u lekarza. Ogólnie dziś rano dostałam plamienia i trochę panikuje. Czy to możliwe , ze to po stosunku ? Czy powinnam się martwić ?
Ja dziś byłam oddać krew na badania przed czwartkową wizytą, masakra… kolejka okropna, Panie niezbyt miłe. Głowa mnie po pobraniu rozbolała przeokropnie. Nie ma to jak dobrze zacząć tydzień.
Mi gin przy gorączce zalecił 1g na dobę.
Hej dziewczynywybaczcie , ze się nie odzywałam . Ostatnio mam bardzo intensywny czas w pracy
Cześć dziewczynyjestem już po wizycie, serduszko bije, wymiary ok, prawdopodobnie dziewczynka chociaż jeszcze wcześniej, lekarz powiedział że na prenatalnych za dwa tygodnie będzie o wiele lepiej widać...polecił mi probiotyk do wyboru estabiom mama albo (i tu nie mogę rozczytać) contra?? Pojęcia nie mam...i stąd moje pytanie? Bierzecie jakiś probiotyk? I jeśli tak to jaki? Będę wdzięczna za odpowiedzi
dobrego dnia
![]()