Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam na najgorszeTrzymaj się Gabi, myślimy o Tobie, musisz to jakoś przetrwać
Szyjka ma tylko 9 mm i jest otwarta na opuszek palca. Krwiak ogromny uciska na szyjke stąd ogromne skurcze jak do porodu. Dziecko żyje rośnie. Ale chyba nie liczę już że będzie dobrze z taka szyjka nie jestem w stanie donosić ciazy. Także jak ma się coś stać niech się stanie teraz w 13 tc, a nie w 20 czy dalej. Tak bardzo mi przykroCzekam na najgorsze
Też mam krwiaka mogę wiedzieć jak duży jest Twój ?Krwiak się rozlał jest ogromny napiera na szyjkę stąd skurcze
Trzymaj się kochanaTeż mam krwiaka mogę wiedzieć jak duży jest Twój ?
Dzisiaj już 4 cm x 3 cm nadal krwawi i uciska na szyjkeTeż mam krwiaka mogę wiedzieć jak duży jest Twój ?
Dużo zdrówkaDzisiaj już 4 cm x 3 cm nadal krwawi i uciska na szyjke![]()
O nieSzyjka ma tylko 9 mm i jest otwarta na opuszek palca. Krwiak ogromny uciska na szyjke stąd ogromne skurcze jak do porodu. Dziecko żyje rośnie. Ale chyba nie liczę już że będzie dobrze z taka szyjka nie jestem w stanie donosić ciazy. Także jak ma się coś stać niech się stanie teraz w 13 tc, a nie w 20 czy dalej. Tak bardzo mi przykro![]()
Dziewczyny mam mętlik w głowie. Ta szyjka taka krótka 9mm i tak realnie jest możne tylko z 30 ℅ szans że donosze tą ciaze. Nie wiadomo kiedy krwiak znowu peknie, a nie jestem w stanie w domu tylko leżeć plackiem mając 5 latke. Bardzo się boję żeby się stało się nic np. w 20 tc. I tu moje mieszane uczucia czy rzeczywiscie się oszczędzać i czekać na rozwój sytuacji gdzie też się później boję o siebie.. Czy postawić wszystko na jedna kartę i żyć normalnie co ma być to będzie
. Szczerze wolę żeby najgorsze stało się teraz niz za pare tygodni chyba bym tego nie zniosla jakby szyjka puściła i wody odeszły po 20 tygodniu
![]()