Aleksandra893
Fanka BB :)
Hej wszystkim!
Jestem Ola i mam 26 lat
Pierwsza ciąża w styczniu poroniona w 8+2tc. 6.05.23 delikatna kreska na teście beta 10,20 i progesteron 18,93
Termin wg OM 19.01.24 
Jestem Ola i mam 26 lat
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam kciuki za betę na razieBędę coś umawiać jutro lub pojutrze. A jutro i w srode zrobię betę. Plamienie niby sie nie rozkręca i brzuch nie boli. Ja dopiero jutro 4tc według moich wyliczeń więc wiem że najlepiej jakby ta wizyta była 6 lub 7tc.
GratulacjeHej wszystkim!
Jestem Ola i mam 26 latPierwsza ciąża w styczniu poroniona w 8+2tc. 6.05.23 delikatna kreska na teście beta 10,20 i progesteron 18,93
Termin wg OM 19.01.24
![]()
Hej hej! U mnie wizyta 16 majabeta wzrosła do 1059 a prog z 11 do 17 dalej nie duży ale rośnie
![]()
Jak tam Wasze samopoczucie? U mnie dzisiaj piękne słoneczko więc i humor lepszy![]()
u mnie 4+6 był widoczny pęcherzyk 8mmBaaardzo współczuję wymiotów …
Mnie rzeczywiście słoneczko pociesza, bo przez to zimno dopadło mnie jakieś choróbsko i kuruje się wedle zaleceń „babcinymi metodami” ale może ładna pogoda odgoni zarazy …
W ogóle to zaczynam się stresować czwartkową wizytą. Myślicie ze 4t 5dzień będzie widać chociaż pęcherzyk ?![]()