wenus018
Fanka BB :)
no niestety słabo i mówił do mnie na tyI jednocześnie namawia Cię na dodatkowe badania…
Trochę słabo, ale to moje zdanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niestety słabo i mówił do mnie na tyI jednocześnie namawia Cię na dodatkowe badania…
Trochę słabo, ale to moje zdanie.
Zbieraj sobie (może będzie psychicznie lżej) a poczekaj do prenatalnych i zobaczysz jakie tam będą ryzykano niestety słabo i mówił do mnie na ty
no zbierać można, jak nie będzie ryzyk, to wtedy te pieniądze z przeznaczeniem na bombelka lub na mamusięZbieraj sobie (może będzie psychicznie lżej) a poczekaj do prenatalnych i zobaczysz jakie tam będą ryzyka![]()
Za te nerwy to oczywiście że na mamusięno zbierać można, jak nie będzie ryzyk, to wtedy te pieniądze z przeznaczeniem na bombelka lub na mamusię![]()
dokładnieZa te nerwy to oczywiście że na mamusię![]()
bardzo dobrzeMoja beta
8 maja 337,3
10 maja 1194,7
Chyba dobrze jest?
Właśnie zdaje sobie sprawę, że każda jest oczywiście indywidualna, i progesteron jest jeszcze w normie, ale troszkę mnie martwi, że zamiast rosnąć spadaZdrówkateż mam jutro wizytę i będzie 5+0 i liczę na zarodek już
Nie jesteś tu najstarszaja mam 42
i też uwielbiam to określenie
Powodzenia
Ja robię, bo trzecią ciążę poroniłam. Czwartą byłam od początku na duphastonie i w tej też się boję. Nie jest u mnie wysoki, bo kolejno było 28, 29, 17 i 21
Ja uwielbiam robić betębo kocha. patrzeć jak rośnie
Super
Trzymam kciuki
Ja byłam taka dobra, że w pierwszej ciąży powiedziałam przed podpisaniem umowy, że jestem w ciąży i dostałam odpowiedź, że w takim razie jednak nie nie chcą
Dobra rada
To dobrze, że masz lek
Przykro mi z tą pracą
Normalnygratulacje
To przykre tak się źle czuć w ciążyoby teraz było super
Gratulacjeja bym jeszcze badała progesteron...
Przepiękny6100 i było serducho? Wow
ciekawe co u mnie będzie jutro
Trzymam kciuki
Gratulacje i czekamy z Tobą
Ja wczoraj zrobiłam betę jeszcze (kocham to) I piękny przyrost
![]()