Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj pamiętam co to znaczy widzieć jedzenie i wymiotowaćA jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłościwmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku
pierwsza wizyta jutro
A jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłościwmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku
pierwsza wizyta jutro
ja jestem 7+6 (wg OM) i mam ciążę bezobjawowąA jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłościwmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku
pierwsza wizyta jutro
Ja 6+2 i taki sam typ, bezobjawowy, co głupie ale czasem martwi że nic się nie czujęja jestem 7+6 (wg OM) i mam ciążę bezobjawową![]()
Ja dziś jestem 8+2 i w sumie to od wczoraj mdłości minęły całkowicieA jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłościwmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku
pierwsza wizyta jutro
A jak się czujecie dziewczyny? U mnie wg moich obliczeń 5+1 i od dzisiaj mdłościwmusilam w siebie bułkę na śniadanie ale ciężko na żołądku
pierwsza wizyta jutro
Współczuję.. nie rozważasz L4?U mnie dziś 6+6 i jest tak jak było - potworne zmęczenie, bóle głowy, ciągle mi zimno, słabo, do tego mdłości i już wymioty. Ja się zmuszam do jedzenia bo już nie wiem czy głodna nie czuję się gorzej
Współczuję.. nie rozważasz L4?