Aleksandra893
Fanka BB :)
Super patent- worki na śmieci albo ze sobą albo w samochodzie. Przy poprzedniej ciąży uratowały mnie przed „orzyganiem” sięNiestety tak
Nie wiem jak ja jutro dojadę na to USG
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super patent- worki na śmieci albo ze sobą albo w samochodzie. Przy poprzedniej ciąży uratowały mnie przed „orzyganiem” sięNiestety tak
Nie wiem jak ja jutro dojadę na to USG
Myślę, że na spokojnie już z takimi wartościami serioMam taką nadzieję.. najpierw spanikowałam bo kalkulator pokazał za niski przyrost a później doczytałam że po jakiś czasie zaczyna wolniej przyrastać a przecież w kalkulator nie wpisuje tygodnia ciąży. Miałam mieć wizytę w przyszłym tygodniu ale udało mi się przełożyć na jutro![]()
Dziękuję za pocieszenieMyślę, że na spokojnie już z takimi wartościami serioJa się nie mogę doczekać takich wartości
![]()
Hmm nie wiem za bardzo co mam Ci doradzićDziewczyny dziś jakies czarne myśli mam..od wczoraj piersi, w których zdecydowanie czułam od ponad tygodnia już napięcie zaczęły jakies bardziej miękkie byćdrugi dzień biore zastrzyki z progesteronu ( poza tym ze biore progesteron dopochwowo i doustnie, ale mam niski poziom a ja po in vitro jestem na sztucznym cyklu wiec nie wytwarzam swojego do Ok 12 tc) i spodziewałabym się ze po tym piersi będą jeszcze bardziej bolec a tu w druga stronę:/ boje się ze coś jest nie tak…
z objawami podobno jest tak, że raz mogą się nasilać, raz słabnąć lub całkiem znikać i nie musi oznaczać to nic złego ..Dziewczyny dziś jakies czarne myśli mam..od wczoraj piersi, w których zdecydowanie czułam od ponad tygodnia już napięcie zaczęły jakies bardziej miękkie byćdrugi dzień biore zastrzyki z progesteronu ( poza tym ze biore progesteron dopochwowo i doustnie, ale mam niski poziom a ja po in vitro jestem na sztucznym cyklu wiec nie wytwarzam swojego do Ok 12 tc) i spodziewałabym się ze po tym piersi będą jeszcze bardziej bolec a tu w druga stronę:/ boje się ze coś jest nie tak…
Spróbuj zadzwonić do innego miejsca, tez miałam podobną sytuacje ale powiedziałam że jestem w ciąży i w lipcu to ja już będę w 2 trymestrzeEh dziewczyny.. z tymi terminami do ginekologów na NFZ to tragedia, zapisałam się dzisiaj i wizyta dopiero 26.06, a wtedy wybija 10+4, dlatego muszę prywatnie czegoś na teraz poszukać![]()