Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie tu też nie powinno być - przepraszam dziewczyny, że Wam się wcisnęłam, ale sprawdzam co tu u znajomych juz-nie-staraczek i odświeżam, bo @olka11135 coś pisała, że ma być na usg i sprawdzamPomyliłam wątki![]()
To wszystko powodują hormony kochanaJa to teraz weszłam w etap śpiączki i bólu głowy plus mdłości pomimo xonwea. Tzn raz są raz ich nie ma ale mulenie jest ciągle. Nie wiem dzis mam jakiś dzień zmartwień i czarnych myśli może to przez to że to czas kiedy powinien być okres a wtedy siadam psychicznie.
Ja za każdą normalna wizytę płacę 240 zł- w tym jest tylko usg i ogólna pogadankaO dzięki. Ja właśnie myślę czy na nfz się nie umówić do gin w naszej przychodni, która swoja droga ma opinie niestety średnie. Ale chociaż jakieś badania bym miała. Bo poszłam prywatnie teraz i pierwsza ciążę prowadziłam,prywatnie u innego gin. Ta co chodze teraz wysyła na darmowe prenatalne każda swoja pacjentkę, więc dobre i to.
Z ciekawości, jeśli chodzi o wizyty prywatne, ile płacicie? Ja ostatnio z cytologia 200zl, normalnie bierze 180.