CuuurlyGirl
Fanka BB :)
teraz tak sobie czytam cena jest w zasadzie podobna a NIFTY dużo większy zakres niż Harmony. Podrzucam link Link do: Test NIFTY czy HARMONY - który wybrać? Czym się różnią? SPRAWDŹpodrzucisz proszę jakis link?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz tak sobie czytam cena jest w zasadzie podobna a NIFTY dużo większy zakres niż Harmony. Podrzucam link Link do: Test NIFTY czy HARMONY - który wybrać? Czym się różnią? SPRAWDŹpodrzucisz proszę jakis link?
Ola, a gdzie będziesz robiła NIFTY ? Ja tez z Warszawy dlatego pytamTak. Ja będę robić Nifty wstępnie 9 czerwca
Hejka chciałam się przywitaćw styczniu również powitam bobasa na świecie
![]()
pokaz foto to najlepsze co tu robimyHejka ja tez sie witam.co prawda na razie jestem w 1-2 tygodniu ale mam nadzieje ze zostanę tutaj na dłużej..
chciałabym sie dowiedzieć od was jakie emocje wam towarzyszyły po zobaczeniu drugiej kreski na teście? Ja zacznę pierwsza. Jest to moj 1 cykl starań wiec totalny hardcore. testy zaczęłam juz robić od 24dc i były negatywne, dokładnie dwa.
został mi jeden ostatni z czułością powyżej 20 i postanowiłam ze zrobię go dzień przed planowana miesiączka zeby juz go zużyć ale bylam pewna ze nic z tego. Jakze było moje zdziwienie gdy zobaczyłam ze zabarwia sie kreska na T. Nogi mi sie ugięły zaczęłam sie cała trzesc i przez Cały dzień w pracy nie mogłam sie w ogole skupić. Dopiero po paru testach uwierzyłam. Ale nie było płaczu
moze to jeszcze do mnie nie dotarło. Jak zobaczę jak bije serduszko u ginekologa moze sie cos zmieni. Dajcie znać bo jestem ciekawa bardzo
Pozdrawiam styczniowe mamy
![]()
Hejka ja tez sie witam.co prawda na razie jestem w 1-2 tygodniu ale mam nadzieje ze zostanę tutaj na dłużej..
chciałabym sie dowiedzieć od was jakie emocje wam towarzyszyły po zobaczeniu drugiej kreski na teście? Ja zacznę pierwsza. Jest to moj 1 cykl starań wiec totalny hardcore. testy zaczęłam juz robić od 24dc i były negatywne, dokładnie dwa.
został mi jeden ostatni z czułością powyżej 20 i postanowiłam ze zrobię go dzień przed planowana miesiączka zeby juz go zużyć ale bylam pewna ze nic z tego. Jakze było moje zdziwienie gdy zobaczyłam ze zabarwia sie kreska na T. Nogi mi sie ugięły zaczęłam sie cała trzesc i przez Cały dzień w pracy nie mogłam sie w ogole skupić. Dopiero po paru testach uwierzyłam. Ale nie było płaczu
moze to jeszcze do mnie nie dotarło. Jak zobaczę jak bije serduszko u ginekologa moze sie cos zmieni. Dajcie znać bo jestem ciekawa bardzo
![]()
Mam 33 lata i 3.5 letniego synka. Ciąża zaskoczyła mnie jak zima drogowcówCześć!
Napisz coś o sobie![]()
WitamyMam 33 lata i 3.5 letniego synka. Ciąża zaskoczyła mnie jak zima drogowcówz resztą z synem też tak było. Synek bardzo długo wstawał w nocy na mm potrafił wstać 4-5 razy i nawet nie myślałam o drugim dziecku. Od jakiegoś miesiąca w miarę się to unormowało i można powiedzieć że zaczęłam przesypiać noce. Z jednej strony się cieszę a z drugiej jak pomyślę znowu o porodzie, wstawaniu w nocy i pozostałych trudach macierzyństwa to mam strach w oczach
![]()
HejHejka ja tez sie witam.co prawda na razie jestem w 1-2 tygodniu ale mam nadzieje ze zostanę tutaj na dłużej..
![]()