Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1 Bardzo delikatny ale dał nadzieje, drugi z wczoraj miałam nie robić ale no nie wytrzymałampokaz foto to najlepsze co tu robimy![]()
w takim razie jest to moj 4 tydzień + 1 .kiedy u was zaczęły sie dolegliwości? Najbardziej martwię sie o piersi bo nic sie z nimi nie dziejeOgólnie ciąże się liczy od 1 dnia miesiączki więc 1-2 tydzień to owulacja
Jeżeli chodzi o emocje, ja chyba aż takich nie czułam po prawie 2 latach strań, ciąży pozamacicznej, masie badań, rozważania in vitro te emocje są mocno wyciszone. U mnie chyba gdzieś tak do tego wyżej wspominanego Nifty Pro
Druga sprawa, że ciąża na razie dla mnie przebiega tak źle, że gdyby tfu, tfu coś poszło nie tak, to raczej nie zdecyduję się na kolejną 5 już próbę
też miałam anginę i antybiotyk w ciąży z drugim synkiem. Lekarz to tylko zaznaczył i tyle. Małemu nic nie było. Też się strasznie bałam.Hej dziewczyny wczoraj rano radość serduszko bije, a wieczorem gorączka o silny ból gardła pojechałam na pogotowie i stwierdzili anginę dostałam amotax myślicie, że jest bezpieczny w ciąży jestem załamana![]()
w takim razie jest to moj 4 tydzień + 1 .kiedy u was zaczęły sie dolegliwości? Najbardziej martwię sie o piersi bo nic sie z nimi nie dzieje
To moze do rodzinnego? Kobiecie w ciazy nie dogodziszPiersi czułam dość wcześnie, ale wczoraj 5+4 pojawiły się wymiotyMyślałam, że może tym razem mi się uda i będę czuła się lepiej
Załamało mnie to trochę, bo nie wiem jak poradzę sobie w pracy z takim samopoczuciem, od kilku dni ciągle mi źle: raz blada, raz spocona, boli głowa, pobolewa brzuch
. Lekarza mam dopiero 07.06 a i pewności brak czy wystawi L4 na tym etapie ciąży.
To moze do rodzinnego? Kobiecie w ciazy nie dogodziszJa wolałabym cos czuć i wiedzieć ze cos sie dzieje..
mnie tez lekarz przed staraniem wystraszył bo byłam po histeroskopii na polipa i nie usunęli wszystkiego ale dał zielone światło aby sie starać przepisal luteinę i udało sie. Ale martwię sie tym ze nie mam objawów typu mdłości i wlasnie te nieszczęsne piersi. Jedyne co to plamienia chyba aż 3 w tym cyklu. Delikatne pobolewanie brzucha. Boje sie bo to moja pierwsza ciaza tak bardzo wyczekana i wymodlona. Pomimo ze 1 cykl starań to o bobasie marzyłam od naprawdę dawna..
![]()