CuuurlyGirl
Fanka BB :)
Mi przesunęli wizytę wcześniej wiec na następna lecę 07.06 
Mam nadzieje, że wyjdę z karta ciąży
️
Mam nadzieje, że wyjdę z karta ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek@miiedzianka @Aleksandra893 @ocochodzi dajcie koniecznie znać po wizytach!
Na którą macie?
@MalaIstotka co u Ciebie?![]()
Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
Moja godzina „0” to 17@miiedzianka @Aleksandra893 @ocochodzi dajcie koniecznie znać po wizytach!
Na którą macie?
@MalaIstotka co u Ciebie?![]()
Oj nie!! Tak mi przykroJa już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
wiem co przeżywasz, bo też doświadczyłam pustego pęcherzyka w poprzedniej ciąży ….Ja już po. Niestety pusty pęcherzyk ciążowy, także można mnie wykreślić ze styczniowek
Moja godzina „0” to 17Jestem tak zestresowana- wiem, że powinnam się nastawiać dobrze, ale już myśle o pustym jaju, o braku czynności serca.. Boje się dobrze nastawić na tą wizytę
![]()
Ja dostałam dzisiaj wynik progesteronu i nie jest ciekawie bo, 11,8. Dzwoniłam dzisiaj do gina czy uda się przyspieszyć wizytę, żeby mi jakiś duphaston przepisał i ma czas tylko na teleporade ok 15.
Obawiam się, że może być to co poprzednio![]()
W szpitalu nic się nie dzieje@MalaIstotka co u Ciebie?![]()