• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2024

reklama
Ja mam taki bardziej spuchnięty dół brzucha, plus to ze ja jestem cały czas głodna i jem dużo więcej wiec/mniej się ruszam wiec się oponka odkłada. Myśle ze bardziej oponkę widać niż cokolwiek innego🤣

Ale w temacie powiększania się. Ja z tych malopiersiastych i mnie już piersi sporo się powiększyły. Czuje ze to czas żeby zacząć stosować jakies preparaty na rozstępy. Macie coś do polecenia? Dziewczyny które już były w ciąży albo po prostu maja dobrze zbadany rynek takich preparatów:)

Jak tam u Was i Waszych maluszków drogie mamy? ❤️

U mnie przygoda z cukrzycą ciążową i glukometrem się już trochę rozkręca 😅 Z każdym dniem nabieramy tempa i próbujemy wymyślać jedzonko 🤭 Powiedzcie mi proszę bo jestem mega ciekawa- jak macie coś do załatwienia a czujecie się kiepsko, mówicie o ciąży, żeby np. pójść z pierwszeństwem?
Miałam straszną akcje w Aptece, a brzuszka jeszcze nie widać, żeby stwierdzić ciąże „na pierwszy rzut oka” …

Ale w temacie powiększania się. Ja z tych malopiersiastych i mnie już piersi sporo się powiększyły. Czuje ze to czas żeby zacząć stosować jakies preparaty na rozstępy. Macie coś do polecenia? Dziewczyny które już były w ciąży albo po prostu maja dobrze zbadany rynek takich preparatów:)
Ja w pierwszej ciąży używałam musteli potem lieraca i na brzuchu zero rozstępów. Pojawiło się kilka na piersiach i boczkach ale tyłam z zastraszającym tempie z 50 kg wyjściowych do 72 finalnie więc rozstępy miały się prawo pojawić.

Witajcie dziewczyny.
Z wielkim zrzuconym kamieniem z serca po dzisiejszej wizycie potwierdzającej ciążę a zarazem że wszystko jest ok chciałabym do Was dołączyć. :)

Moj termin to 20 stycznia.

To moja druga ciaza. Rok temu miałam cesarskie cięcie jednak zostałam mama mojego aniołka za którym wciąż bardzo tęsknię a aktualna ciąża jest moim największym spełnieniem marzeń a zarazem największym strachem ze względu na kopniaki jakie dostałam od losu rok temu.

Po naszej tragedii musieliśmy zmienić swoje otoczenie i zdecydowaliśmy się na wyprowadzkę do Niemiec.

Widziałam już post jednej mamusi zza granicy, można wiedzieć z jakiego kraju jesteś?

Są tu jeszcze jakieś mamy z innych państw? :)

Trzymam kciuki za Wasze powiększające się brzuchy i fasolki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry