Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w przypadku prawidlowo rozwijajacej sie ciazy nie ma przeciwskazan ponocDziewczyny a co myślicie o basenach termalnych?
właśnie w góry się nie wybieram. Chcemy odpocząć od remontu iść na basen do oceanarium czy papugarni czy na wielka krokiew. Teraz też dobrze bo upałów nie ma aż takich jak w sierpniu np.My mieliśmy lecieć na wakacje ale ze względu na to że się udało zajść w ciążę oczywiście loty odpuszczamy natomiast szukam czegoś fajnego na wyprawę samochodem lub pociągiem. Nie polecam wychodzić w wysokie góry ale Zakopane samo w sobie straszne nie jest, jest wiele miejsc na ładne spacery które nie są katorżnicze, chociażby pod Reglami, no coś pięknego.
Super! Odpoczniecie na pewnowłaśnie w góry się nie wybieram. Chcemy odpocząć od remontu iść na basen do oceanarium czy papugarni czy na wielka krokiew. Teraz też dobrze bo upałów nie ma aż takich jak w sierpniu np.
TrzymamyJa mam jutro po pracy wizytę u ginekologa. Już drugie spotkanie z moją małą kropeczką. Dzisiaj u mnie 7+0. Mam nadzieję zobaczyć serduszko bo na ostatniej wizycie kropka była za mała na to i lekarz mówił że nie będzie się dopatrywał i na spokojnie sprawdzimy następnym razem. Jutro 16:10! Trzymajcie kciuki bo stres już jest![]()
Trzymamy kciuki. Daj znać po wizycie.Trzymajcie proszę kciuki i za mnie jutro o 11, już czuję poddenerwowanie przed wizytą. Mam nadzieję że będzie wszystko w porządku![]()