Migotka2024
Fanka BB :)
Zrobiłam combo badania zapłaciłam ok 450 PLN a w aptece 200
. Są dziewczyny w aptece gumy do żucia pregny na mdłości . Wzięłam i wydaje mi się że jest lepiej .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jejku bardzo ci współczujęNiestety ja się muszę pożegnaćciąża zatrzymała się tydzień temu
Mam skierowanie do szpitala
Bardzo mi przykroNiestety ja się muszę pożegnaćciąża zatrzymała się tydzień temu
na takie małe pocieszenie, jak leżałam w marcu w szpitalu poznałam dziewczynę u której serduszko przestało bić już tak pod koniec 1 trymestruNiestety ja się muszę pożegnaćciąża zatrzymała się tydzień temu
Jejku, bardzo współczujęNiestety ja się muszę pożegnaćciąża zatrzymała się tydzień temu
Boże przytulamNiestety ja się muszę pożegnaćciąża zatrzymała się tydzień temu
Jejku aż przykro mi się zrobiło. Bardzo mi przykroNiestety ja się muszę pożegnaćciąża zatrzymała się tydzień temu
trzymaj sie dzielnieNiestety ja się muszę pożegnaćciąża zatrzymała się tydzień temu