S
sylwia114@
Gość
Wspomnij o tej sytuacji podczas wizyty u ginekologawiesz najbardziej bije się że jakoś dzieciaczkowi mogłam zaszkodzić oby nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wspomnij o tej sytuacji podczas wizyty u ginekologawiesz najbardziej bije się że jakoś dzieciaczkowi mogłam zaszkodzić oby nie
dobrze, że jutro wizytaWspomnij o tej sytuacji podczas wizyty u ginekologa
Koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem. Daj znać po wizycie.dobrze, że jutro wizyta
ale mi teraz zrobilas dzienKoniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem. Daj znać po wizycie.
Jak tu dziś cicho
Wiecie co, ja mam dziś totalnie lazy Day. Naprawdę nic i nikomu się nie chce. Wczoraj cały dzień na pełnych obrotach, na biesiadzie byliśmy z Młodym do późnych godzin. To dziś odpoczywamy. Nawet mój wulkan energii dziś leży i mówi "mamo, nie mam siły". Pogoda nas wykończy, u nas jest bardzo niskie ciśnienie
I wiecie co sobie włączyłam? The Sims 3. Totalny odjazd, po wielu latach pograć sobie chwilę w taką spokojną grę![]()
Bardzo polecam. Już dawno tak sobie nie odpoczywałamale mi teraz zrobilas dzientez mam schowane hahaha pozniej sobie odpale
nie gralam kilka lat haha
to taki zabijacz czasuBardzo polecam. Już dawno tak sobie nie odpoczywałam![]()
Ja kiedyś miałam takie momenty w życiu że ta gra mnie ratowała przed rozpacza. Nie wiem czemu, ale zawsze jakoś poprawiała mój humorto taki zabijacz czasumnie jak kiedys pochlonelo to caly dzien gralam az osiagali najwyzszy poziom w pracy
![]()
tez robilas basen i zabieralas drabinke?Ja kiedyś miałam takie momenty w życiu że ta gra mnie ratowała przed rozpacza. Nie wiem czemu, ale zawsze jakoś poprawiała mój humor![]()
W the sims 3 już się tak nie datez robilas basen i zabieralas drabinke?a potem cmentarz na podworku .. boze
![]()
hahaha to lipaW the sims 3 już się tak nie dawyjdą na brzeg
![]()