• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
dobrze, że jutro wizyta
Koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem. Daj znać po wizycie.

Jak tu dziś cicho 🤣
Wiecie co, ja mam dziś totalnie lazy Day. Naprawdę nic i nikomu się nie chce. Wczoraj cały dzień na pełnych obrotach, na biesiadzie byliśmy z Młodym do późnych godzin. To dziś odpoczywamy. Nawet mój wulkan energii dziś leży i mówi "mamo, nie mam siły". Pogoda nas wykończy, u nas jest bardzo niskie ciśnienie :(
I wiecie co sobie włączyłam? The Sims 3. Totalny odjazd, po wielu latach pograć sobie chwilę w taką spokojną grę 😅

Koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem. Daj znać po wizycie.

Jak tu dziś cicho 🤣
Wiecie co, ja mam dziś totalnie lazy Day. Naprawdę nic i nikomu się nie chce. Wczoraj cały dzień na pełnych obrotach, na biesiadzie byliśmy z Młodym do późnych godzin. To dziś odpoczywamy. Nawet mój wulkan energii dziś leży i mówi "mamo, nie mam siły". Pogoda nas wykończy, u nas jest bardzo niskie ciśnienie :(
I wiecie co sobie włączyłam? The Sims 3. Totalny odjazd, po wielu latach pograć sobie chwilę w taką spokojną grę 😅
ale mi teraz zrobilas dzien :o tez mam schowane hahaha pozniej sobie odpale 😍 nie gralam kilka lat haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry