Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja....ja....ja chcęNapiszcie dziewczynki ktore chca do prywatnejbede pisac do aniaslu
![]()
Ale piękny ludzik2,92 maluszkaJakie to maleństwo robiło wygibasy
nawet moja lekarka się zachwycała
Ja totalnie zmiękłam
To coś niesamowitego, że teraz człowiek się źle czuje, trochę tyje....a tam taaaakie cuda
![]()
Serducho 174, czyli wszystko ok![]()
Mój ludzik![]()
Szefowo, w wolnej chwili dopiszesz i mnie
ja poproszęNapiszcie dziewczynki ktore chca do prywatnejbede pisac do aniaslu
![]()
mi się dziś udało pierwszy raz, ale było ciężko znaleźć. Moje tętno go ciągle zagłuszało, gdzieś tak się schował. Wcześniej też mi się nie udawało. A u mnie dziś 11+3. W poprzedniej ciąży znalazłam tętno kilka dni później nawet niż teraz.Od wczoraj szukam dziecka detektorem i jak narazie zero . Za Chiny nie umiem go namierzyć![]()
mi się właśnie udało znaleźć . Co prawda na minutę tylko i uciekło ale byłomi się dziś udało pierwszy raz, ale było ciężko znaleźć. Moje tętno go ciągle zagłuszało, gdzieś tak się schował. Wcześniej też mi się nie udawało. A u mnie dziś 11+3. W poprzedniej ciąży znalazłam tętno kilka dni później nawet niż teraz.