Cześć dziewczyny. Mam na imię Magda iOd dłuższego czasu zaglądałam na forum i już dawno miałam napisać , ale zniechęcał mnie fakt , że trzeba być aktywną żeby być przyjęta do grupy prywatnej a wiedziałam że czasowo nie dam rady bo małe dzieci w domku i jest co robić. Ostatnio zauważyłam że kilka dziewczyn coś pisze więc i ja napiszę

u nas 21+6 wczoraj miałam USG połówkowe. Dzidzia rośnie i wszystko jak na ten moment jest w porządku. Pomimo że to nie jest pierwsza ciąża to stres i obawy są. Przed każdą wizytą u lekarza stres niesamowity. Moja dzidzia rusza się intensywnie

w zasadzie ruchy czuję od 18 tygodnia. Samopoczucie lepsze niż na początku choć dzisiaj jest totalna nie moc

nie nadaje się do niczego. Pociesza mnie fakt , że u nas potwierdzona dziewczynka

która tak bardzo chciałam i nawet do tej pory o ciąży wiedzieli tylko naj naj naj bliżsi. Termin mam na 3.01

zleci nam dziewczyny bardzo szybko. Już nie wiem kiedy to zleciała połowa. Kurcze nie wiem jak u Was z imionami dla pociech. Ja już zupełnie oszalałam. Imię było wybrane a teraz problem bo jest niepewność

miłego popołudnia życzę wszystkim

napiszcie w wolnej chwili czy macie już wybrane imiona dla bobaskow

pozdrawiam