Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam wrażenie że poczułam wczoraj takie 3 czknięcia rano po przebudzeniu ale nie wiem do końca czy to było toDziewczyny czujecie czkawkę u bobasów?I robiła już któraś z Was glukozę?
Gdzieś mi wpadło że ubrań podobno nie zbierająMam nadzieję, że mój nie przekroczy 3500.
Słyszałyście może o zbiórce dla powodzian? Finansowo nie pomogę, padł nam pięć i odkładaliśmy przez lato, by kupić teraz coś na zimę, są też inne wydatki, ale zaczęłam dziś segregację naszych ubrań i może przynajmniej w ten sposób pomożemy.
Tak bardzo przykro jak patrzy się na to co się dzieje na Śląsku.![]()
24 tydzień i 5,5 kg do przodu więc chyba jest dobrzeA jak dziewczyny wasza waga? Jesteście zadowolone?
Też słyszałam że ubrań nie. Większość szkół i przedszkoli organizuje zbiórki. Można wejść na ich strony i zobaczyć co aktualnie jest potrzebne. U nas zbierają wodę butelkowana i żywność długoterminowa. Dzisiaj syn zostawił w szkole potrzebne rzeczy...ale wiadomo to kropla w morzu potrzebGdzieś mi wpadło że ubrań podobno nie zbierają
U mnie dokładnie tak samo tylko 21 tydz24 tydzień i 5,5 kg do przodu więc chyba jest dobrzeaczkolwiek tak naprawdę to dopiero teraz zacznie waga zapierdzielać jak szalona
![]()
A spokojnie, to w normieU mnie dokładnie tak samo tylko 21 tydz![]()
Mnie głowa aż boli o tą wagę...A jak dziewczyny wasza waga? Jesteście zadowolone?
4.5 kg do przodu 23 tydzienA jak dziewczyny wasza waga? Jesteście zadowolone?