Aha no to tak a w pierwszej ciąży też miałaś ?a dobra już przeczytałam że teżPrzez cukrzycę ciążową![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aha no to tak a w pierwszej ciąży też miałaś ?a dobra już przeczytałam że teżPrzez cukrzycę ciążową![]()
Ja dyskomfort z brzuchem mam od momentu jak już tylko się pokazał. Cały czas twardy, napięty co chwila gdzieś kłuje i ciągnie. Także powiedz lekarzowi niech sprawdzi, ale obawiam się że to po prostu normalne ciążowe sprawyOd 2 dni czuje się już jak 8 czy 9 miesiącu przynajmniej tak to wspominam.Brzuch nagle zrobił się ciężki twardy i kłujacy przez wzdęcia...Mam nadzieję że po prostu mała teraz szybko rośnie i wszystko się tak rozciąga stąd taki dyskomfort.w poniedziałek idę do lekarza to zobaczymy
Ja szczerze mówiąc nie czuję się na 6 miesiąc tylko właśnie na 8Od 2 dni czuje się już jak 8 czy 9 miesiącu przynajmniej tak to wspominam.Brzuch nagle zrobił się ciężki twardy i kłujacy przez wzdęcia...Mam nadzieję że po prostu mała teraz szybko rośnie i wszystko się tak rozciąga stąd taki dyskomfort.w poniedziałek idę do lekarza to zobaczymy
Na ostatniej wizycie dostałam aspargin właśnie na twardy brzuch ( magnez i potas) i muszę przyznać że jest lepiej. Dlatego warto o wszystkim mówić gin.Ja dyskomfort z brzuchem mam od momentu jak już tylko się pokazał. Cały czas twardy, napięty co chwila gdzieś kłuje i ciągnie. Także powiedz lekarzowi niech sprawdzi, ale obawiam się że to po prostu normalne ciążowe sprawyja po tym co się dzieje z moim ciałem i że to wszystko jest takie bolesne, jak nie brzuch to plecy, jak nie plecy to nogi i tak w kółko... To bardzo chciałabym poznać osobę, która powiedziała kiedyś że jest to stan błogosławiony
aż chciałabym się jej zapytać co miała w głowie wypowiadając te słowa
![]()
Ja akurat na krzywej siedzę.Jeju, mnie tak brzuch boli ostatnio. Najgorzej jak mały się rusza, wtedy ból wzmaga się a aktywny jest coraz częściej.
Część ubranek wyprawa, otulacze, kocyki oto też.
Teraz mam lenia i nic mi się nie chce.
Cukry poszły mi do góry, nosz.....
Jakie macie nocne? Mnie zaczęły iść w okolicach 110/120. Trochę mnie to martwi, a dopiero co miałam problem z niskimi.
Nocne badałam tylko przy zmianach ilości insuliny na noc. I po insulinie miałam 80.Jeju, mnie tak brzuch boli ostatnio. Najgorzej jak mały się rusza, wtedy ból wzmaga się a aktywny jest coraz częściej.
Część ubranek wyprawa, otulacze, kocyki oto też.
Teraz mam lenia i nic mi się nie chce.
Cukry poszły mi do góry, nosz.....
Jakie macie nocne? Mnie zaczęły iść w okolicach 110/120. Trochę mnie to martwi, a dopiero co miałam problem z niskimi.